söndag 8 september 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Igår gick väl skam på torra land må ni tro!

Allt började så bra med att blogghjälpen kom in i vår bur för att leka med oss. Ehhh, nä jag menar förstås för att VI skulle leka med HENNE.

Först lekte vi med en snodd som vi har lekt med tidigare. Det är jättekul och jag tar tag i snodden med både tassar och tänder. Men sen!

Plötsligt började det fara omkring en röd prick i buren!  Jag släppte förstås snodden direkt för att ta fatt på den där pricken, men den bara stack iväg. Hela tiden! Rätt som det var syntes den på väggen inne i hyllan där jag brukar vila. Ni ser på bilden hur jag nästan lyckas fånga den. Men den stack iväg ändå!

Men det här var inte det värsta. Det var att när jag höll på att fånga den där uschliga pricken SÅ PASSADE BLOGGHJÄLPEN PÅ ATT KLAPPA MIG PÅ RYGGEN! FLERA GÅNGER!

Tyvärr har de just då inte tid att jama till henne, vilket gjorde att hon klappade mig ganska länge. Det är först nu i eftertass som jag inser vad jag varit med om. Så får man väl ändå inte göra?


12 kommentarer:

  1. Jon o man FÅR göra så!! Hihihi

    SvaraRadera
  2. Jo o ska det givetvis stå!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven,VA?? Nä, det kan inte vara möjligt.

      Radera
  3. Vad roligt att se dig leka med röda pricken!
    Och visst får man göra som blogghjälpen, eller hur? Det var väl
    på tiden att hon försökte klappa dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, meh, vad alla ställer upp för blogghjälpen plötsligt!

      Radera
  4. Den där röda pricken brukar vara här också ibland men vi lyckas aldrig fånga den. Nu är den tydligen uppe hos dig på katthemmet och busar.
    fast det var faktiskt bra så att du fick känna på hur fantastiskt mysigt det kan vara att bli klappad på ryggen. Testa igen - du kommer att gilla det!
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, oj, rymmer den? Känner att jag måste sätta stopp för det här!

      Radera
  5. Röda pricken är ju superskoj! Blogghjälpen är rätt lurig ibland, men det är skönt att bli klappad .. även om du blev lurad! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, skönt? Varför säger alla det? JAg är nog inte riktigt där än.

      Radera
  6. Åh, vad man kan springa efter den där pricken! Jag brukar tjonga in i köksskåpet ibland när jag jagar som bäst. Fast jag brukar slippa bli klappad på ryggen då, den där blogghjälpen är allt en riktig luring! Annars är det jamarskönt att bli klappad på ryggen, tycker jag. När JAG har gett tillåtelse, alltså!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, just det! Klappning för inte ske utan VÅRT tillstånd! Jag tjongade in i väggen också. Men jag hann inte känna efter om et gjorde ont.

      Radera
  7. Marie, blogghjälpen tyckte också jag såg söt ut. Men om det kändes bra? Njaae.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...