söndag 15 september 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Igår hade vi öppet hus. Det kom rätt många besökare. Några var inne i vår bur, men inte för att hälsa på mig. Det tyckte jag var bra, för jag vill inte hälsa på främmande människor än. Blogghjälpen säger att det kommer så småningom och att vi tar det i den takt jag vill. Det gillar jag

Annars  har det varit väldigt mycket lekande här. Blogghjälpen verkar outtröttlig, men det är klart att jag ställer upp och leker med henne. I förgrunden ser ni en av mina kompisar. Hon är blind men hon märker ändå att vi leker. Hon har just fått ett hem där man kommer ta hänsyn till hennes handikapp. Vi katter är specialister på att kompensera våra handikapp och hon kommer klara sig bra.

Sen kan jag berätta att lilla K som jag berättade om i förra inlägget har piggat på sig och är nog snart helt återställd.

6 kommentarer:

 1. Nu är vi lite efter här, så trist med så många tråkiga besked, tryggt att veta att deras sista tid varit bra i alla fall. Skönt att lilla K piggade på sig! Och så blir vi ju glada för den blinda katten- att hon får komma hem. Dins människor kommer senare när du är redo! Nisbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, livet går både upp och ner här på katthemmet, precis som det gör där ute. Vi hanterar det så bra vi kan.

   Radera
 2. Om du visste hur glada vi är att läsa att din kompis som är blind fått ett hem som förstår att ge det som behövs. Lägg sedan till att lilla K är på bättringsvägen! Underbara nyheter precis som att du får den tid du behöver för att bli en riktig tryggis!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vi blir glada när vi kan berätta roliga nyheter. Vi önskar vi bara kunde berätta roliga saker.

   Radera
 3. Lustigt, jag har just idag berättat om att jag inte heller vill hälsa på människor jag inte känner, så jag förstår dig så väl! För övrigt blir jag glad att du kunde jama några goda nyheter! Hoppas lilla K tassar omkring som vanligt nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, vi förstår varandra bra, du och jag. Varför ska man hälsa på alla möjliga? Jag vill välja vilka jag ska hälsa på.

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag har det blåst så vi har hört det ända in på katthemmet. På vissa håll har det regnat på h...