måndag 15 november 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Nu har det varit möte här på katthemmet igen. Som vanligt har jag talat om för blogghjälpen vad som ska sägas och göras på mötet. Säga vad man vill om henne, men hon förstår i alla fall så mycket som att jag inte kan jobba gratis. När hon var inne och frågade mig vad hon skulle säga så fick jag och mina burkompisar en hel del godis. Tack vare det fick hon också många tips och råd.


Snart ska de medverka på Kattens Dag. Det är 27 och 28 november. Då ska de berätta om Södertälje Katthem och visa bilder på de katter som bor här bl a. Om det vill sig väl har de en fin kalender klar då också, men det är lite osäkert om tryckeriet hinner bli klara.

Nu ska jag vila lite. Det har varit en jobbig tid. Det är särskilt jobbigt när en av våra kompisar inte mår bra. Senast var det Gustav som tydligen varit på råttjakt och fått i sig nåt olämpligt. Fast nu är han hemma igen och vi hoppas han piggnar till ordentligt snabbt

10 kommentarer:

  1. Nu hoppas jag allt blir bara som vanligt här i blogghuset, att alla håller sig friska, och att alla katter på alla katthem får komma till egna hem med bra människor i, och fred på jorden. Sen önskar jag inget mer.

    SvaraRadera
  2. Vad bra att blogghjälpen lyssnar på dig. Gott med godis också! Vad spännande med kalendern,den kan mna väl beställa? Matte behöver flera så det så. Och så hoppas vi att du är med. Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Blogghjälpens dator fungerar, du och dina vänner får kattgodis igen och Gustav har fått komma hem.

    Skönt att saker och ting börjar återgå till det normala. Vi katter är ju inte alltid så förtjusta i förändringar. Inte jag i alla fall.

    SvaraRadera
  4. Vad spännande både med kattens dag och med almanacka! Det måste du jama mer om sedan! Fast jag tycker nog att alla dagar är kattens dag. Tur att blogghjälpen har dig så hon får tips och råd, man vet aldrig hur det skulle gå annars.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Du sköter dig jättebra Nikita. Bra att blogghjälpen har dig som råd, mjau
    Mjau, ja det däringa *Kattens dag* har vi hört talas om, matte har berättat om det, så vi kanske ska gå till ngt ställe där det finns katter då, *Fniss*
    Vi ska nog beställa kattkalendrar oxå säger matte.

    mjau mjau

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    SvaraRadera
  6. Gustav, tänk om allt det du önskar skulle slå in *drömmer*. Då skulle jag också vara nöjd.

    SvaraRadera
  7. Dui och Deco. Jag tror säkert man kan beställa kalenderna när den är klar. Ännu vet jag inte vilka katter som ska vara med, men ett är säkert: alla är från Södertälje Katthem.

    SvaraRadera
  8. Sippo, jag är inte heller förtjust i förändringar. Det är bara en förändring jag skulle vilja ha, och det är ett eget, kärleksfullt hem. Men det blir nog så småningom.

    SvaraRadera
  9. Alice, jag har nog mina aningar om hur det skulle gå om inte blogghjälpen fick hjälp! Vågar inte tänka på det *tassen för ögonen*. Och visst ska jag jama mer om KAttens dag och almanackan. Bra idé med Kattens Dag varje dag!

    SvaraRadera
  10. Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan, det är klart att ni ska besöka katter på kattens dag! Och kalendrar ska ni väl beställa massor av?

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...