tisdag 29 september 2009

Katterna Ravelli och Ravioli berättar


Hej, det är Ravioli och Ravelli på Södertälje Katthem.
Idag är det Raviolis tur att skriva.

Som Ravelli berättade igår satt vi nu alltså på katthemmet i en bur. Där kom människor och besökte oss varje torsdag 17-19 och söndag 15-17. Det var många människor som tittade både på oss och våra kompisar. Ibland fick en katt en intresseanmälan, sen gjordes hembesök och om de som jobbar på katthemmet tyckte hemmet var bra fick den katten åka.

Vi satt och väntade på att nån skulle komma och vilja ha oss. Vi förstod att det kanske skulle ta lite tid för på katthemmet hade man bestämt att vi inte fick skiljas åt. Det var viktigt att vi fick vara tillsammans.

En dag kom det i alla fall en människa som tyckte vi var jättefina. Hon ville köpa oss båda två. Det gjordes hembesök och man tyckte att hemmet var jättebra. Vi blev toppenglada och efter några dagar kom vår människa och hämtade oss. Vi fick flytta till ett alldeles eget hem och vi var hur glada som helst.

När vi hade bott in oss i vårt nya hem märkte vi att vår människa ofta var förkyld. I morgon ska vi berätta om att vår glädje inte varade så länge. Inte den gången, men vi ger inte upp.

Ravioli

5 kommentarer:

 1. Nej men så tråkigt! Känner hur morrhåren slokar. Stackars er. Glädje ska vara långvarig ju. *tröstartass*

  SvaraRadera
 2. Hej Sippo. Visst ska glädje vara långvarig, men så blev det inte den här gången. Blogghjälpen säger att vi kommer att ha bättre tur nästa gång vi får ett hem. Ravelli och Ravioli

  SvaraRadera
 3. Hej Dui oc Deco. Ni är så snälla som uppmuntrar oss. Det betyder så mycket att veta att många tänker på oss, även utanför katthemmet. Ravioli och Ravelli

  SvaraRadera
 4. Kärleksspell är väldigt enkelt och inga biverkningar, jag fick min ex att älska mig igen med kärleksspell, om du är svårt att få din man / fru att älska dig igen, kärleksspell är den lösning du behöver för att göra det hända. Du kan kontakta Dr Ekpen idag för att kasta kärleksspell för dig eftersom det fungerar för mig och jag vet också att det kommer att fungera för dig också. Kontakta honom på ekpentemple@gmail.com eller whatsapp +2347050270218.

  SvaraRadera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag har det blåst så vi har hört det ända in på katthemmet. På vissa håll har det regnat på h...