En katt på Södertälje Katthem bloggar

tisdag 19 maj 2009

Spännande dag för Katten Pärlan

Hej det är Pärlan på Södertälje Katthem igen.

Idag är det en spännande dag. Som ni kanske läst fick jag en intresseanmälan i söndags. Det betyder att en person är intresserad av att få köpa just mig.

Hon som lämnat intresseanmälan har varit här och vi har talat med varandra. Idag ska blogghjälpen göra hembesök hos henne. Om hemmet är bra blir det flytt för min del. Men blogghjälpen har sagt att vi ska vara coola och inte ta ut nåt i förväg. Det kanske är bra, så man inte blir besviken om nåt går fel. Fast det tror vi inte att det ska göra, varken blogghjälpen eller jag.

I morgon får ni veta hur det gick med hembesöket. Hoppas ni alla håller tassarna för mig.

Pärlan

4 kommentarer:

 1. Pärlan! Du ska få ett hem!!! ÄNTLIGEN! Det måste firas med dunder och brak!!! Hoppas du kommer trivas i ditt nya hem! Även fast vi kommer sakna dig på katthemmet! Du har varit vår lilla maskot på katthemmet. Men nu är det din tur att få ett bra och kärleksfullt hem! Lycka till! Bamsekramar!

  SvaraRadera
 2. TAck Anonym. Jag tror jag kommer trivas i mitt nya hem, fast lite konstigt känns det ju. Jag har varit så länge på katthemmet, och så ska jag plötsligt flytta. Men jag tror allt går bra, för min nya matte verkar jättesnäll. Pärlan

  SvaraRadera
 3. Grattis Pärlan!

  Gud va roligt för dig att få ett eget hem! Det har känts så sorgligt att du fått stanna så länge på katthemmet. Tur dock att de finns. Hoppas att du kommer att få det bra och att du kommer att trivas i din nya familj.

  SvaraRadera
 4. JAg tror jag kommer att trivas jättebra i mitt nya hem, bara jag fått lite tid att vänja mig vid allt nytt. Det är ju alltid mycket att undersöka i ett nytt hem och jag ä ganska noggrann av mig när det gäller undersökningar. Pärlan

  SvaraRadera