lördag 18 november 2023

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Nu har vi så mycket att göra så vi hinner nästan inte berätta om det.  Nästa lördag är det nämligen Medlemsmöte här på katthemmet. Och ni kan ju tänka er vilka som måste ta tass om det!

Det är tur att vi hjälper varandra, Fenja och jag. Det är ju visserligen jag som har bloggen men Fenja är ju min assistent. Hon var faktiskt lite sur över att bara vara assistent häromdagen. Jag visste inte hur jag skulle göra, men sen kom jag på att jag skulle utnämna henne till Chefsassistent. Då blev hon glad igen.

Idag har vi så klart ordnat med öppet hus mellan 13-15. Förutom att besöka oss katter kan man fynda i vår butik. Alla snälla människor är välkomna!

 

2 kommentarer:

  1. Hoppas det var mycket folk på öppet hus igår, så att mycket pengar kommer in till katthemmet. Vilken tur att du har en Chefsassistent att hjälpa dig med allt. Du får låta henne hjälpa till med extra mycket nästa vecka på medlemsmötet.
    Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Ett oerhört klokt beslut atf utse Fenja till chefsassistent! Fast du är ju klok det vet vi!
    Husse hälsar och tackar för inbjudan till medlemsmötet m
    en som du säkert vet bor vi ju långt borta. Det vi vet är att allt sköts föredömligt på katthemmet så vi är trygga även om husse inte är med på mötet.
    Nospussar

    SvaraRadera

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar : Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem....