fredag 3 november 2023

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Det var några som sa att de ville se mer av mig och Fenja tillsammans. Här är en nytagen bild. Kanske inte så tekniskt bra,  men nog ser man att vi är framme lite mer nu. Filten jag ligger på har jag fått av blogghjälpen. Den ska med när vi får ett eget för-alltid hem.

Det har varit skollov på flera ställen i landet den här veckan. Vi katter har naturligtvis inte tid med lov utan jobbar hela tiden. Nu har jag till exempel förberett ett medlemsmöte som kommer bli snart. Det är viktigt att vi har nåt intressant att säga då, så det har jag fixat.

De som betalt medlemsavgift kommer snart få en kallelse till mötet, så håll utkik i brevlådorna!

I morgon har vi så klart öppet mellan 13-15 som vanligt på lördagar. Kom hit då, tycker jag.

4 kommentarer:

  1. Oj, vad roligt att få se er ihop. Snart hoppas vi att ni blir modigare och kanske kan stå upp, så vi får se om du går ner i vikt eller inte.
    Heder åt blogghjälpen som redan nu ger dig en filt som du ska ta med dig till ditt föralltid-hem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, klart jag går ner i vikt, men det får ta den tid som behövs. Filten är väldigt mjuk och bra. Vi gillar den båda två.

      Radera
  2. Det syns att du börjar bli lite bättre till mods nu! Fenja och de snälla tvåbeningarna på katthemmet är precis vad du behöver. Snart är du ditt gamla trygga jag igen.
    Blogghjälpen är snäll som ger en filt som ni kan få med er vid nästa (den sista!) flytt. Den är en trygghet!
    Det är bra att du förbereder medlemsmötet ordentligt!

    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, ja, jag visar mig mer och mer - fast inte så mycket under öppet hus. Då tycker jag fortfarande det är lite för stojigt här så jag gömmer mig lite. Vi jobbar båda två för att förbereda medlemsmötet. Det är mycket att göra!

      Radera

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar : Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem....