fredag 6 oktober 2023

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Nog är det väl märkligt hur fort det går att komma in i gamla gängor. Jag har ju fördelen att ha varit bloggkatt, så det mesta kommer jag ihåg. Ändå har det så klart varit lite stressigt att först byta miljö, även om jag kände igen mig på katthemmet, sen direkt behöva ta tass i slutproduktionen av 2024 års kalender! Det blev alldeles nödvändigt, men nu är den klar!

Ni kan läsa mer om den här nedanför. Förutom de ställen som det står att man kan köpa den på har det tillkommit: Fotvårdshälsan, Gröndalsvägen 12A i Tumba (vard 9-16) och Arken Zoo, Bryggarvägen i Tumba från och med i morgon förmiddag.

Fast bästa stället i morgon är naturligtvis katthemmet mellan 13-15. Då får ni ju dessutom träffa fina katter och kan fynda i vår second handbutik!


Kan vara en bild av husdjur, kalender och text

4 kommentarer:

  1. Vad bra att du är tillbaka och kan påminna oss om kalendern för nästa år! Vi kommer naturligtvis att beställa en.
    Skönt att höra att det verkar gå bra för dig.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jag tycker ALLA ska köpa vår kalender! Och så tycker jag att alla ska ha minst en kalender i varje rum och på jobbet också! Så tycker jag.

      Radera
  2. Ja du känner ju till alla rutiner på katthemmet och vet precis hur saker och ting skall göras på bästa sätt. Tänk så mycket du kan ordna med.
    Husse skall givetvis beställa den fina kalendern. Han tänkte även betala avgiften som försäkringsfadder och medlemsavgiften för 2024 samtidigt men ni kanske inte vet hur mycket avgiften blir föt nästa år ännu? Det kanske är enklare för er om han väntar med det?
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, ja det är till stor hjälp att jag varit bloggkatt förut. Vad bra att husse beställer kalendern. Innan vi fattat nåt annat beslut om medlemsavgiften är det 250 kr som gäller och 150 för pensionärer och ungdomar. Jättesnällt att husse stöder oss.

      Radera

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar : Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem....