fredag 20 oktober 2023

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Idag har dumma Google gjort så vi inte kan lägga ut bild på vanligt sätt. Men det är nog lika bra, för här har det hänt förskräckliga saker må ni tro.

Fenja och jag har flyttat ut i kattsalen! Fenja tog det ganska lugnt men det beror nog mest på att hon inte riktigt förstår hur farligt det var.  Det gjorde ju jag förstås så jag protesterade ordentligt på flera sätt. Men nu bor vi i alla fall i kattsalen, vilket betyder att man kan få se oss till exempel i morgon på öppet hus mellan 13-15 - om vi inte gömmer oss förstås. Det har vi inte bestämt ännu. Vi kommer har internkonferens om det ikväll.

Jag har i alla fall börjat gå ner lite i vikt. Det kommer ta tid innan jag är nere i matchvikt för det är farligt för oss katter att gå ner för snabbt. Här tar vi det lite lugnt både med det ena och det andra.

Välkomna i morgon! Vår second handbutik är också öppen!


 

4 kommentarer:

  1. Vafalls?!? Har ni flyttat ut i kattsalen! Jätteroligt! Lille vän, det blir nog bra snart ska du se, så du slipper sitta och titta in i väggen. Snart kan blogghjälpen ta ett riktigt fint kort när du tittar in i kameran. I morgon kanske?
    Nospuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, vi har flyttat ut i kattsalen. Fast vi är fortfarande lite blyga.

      Radera
  2. Vilka äventyr ni är med om! Fast är det ändå inte lite lite kul att träffa andra kompisar? Du har i alla fall din trygghet i bästisen Fenja! ❤️Hoppas det kom jamarmånga och hälsade på och handlade second hand i lördags!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, det är verkligen tur att vi har varandra, Fenja och jag. Och det är kul att träffa de andra kompisarna, men vi gillar inte att visa upp oss på öppet hus riktigt ännu.

      Radera

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar : Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem....