lördag 14 oktober 2023

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Idag är det öppet hus igen mellan 13-15. Både katthem och butik har öppet så det finns många anledningar att besöka oss.  

Vi börjar känna oss lite lugnare nu och om det blir tid och nån lämplig bur är ledig kanske, kanske vi får flytta ut i kattsalen idag. Det blir naturligtvis läskigt för just nu är vi i ett stadium där vi egentligen inte vill ha några förändringar alls, men vi vet ju att vi måste gå framåt och visa oss så vi får ett alldeles eget hem nån gång. Vi får se hur det går. Flyttar vi inte ut idag gör vi det en annan dag.

Sen tycker jag att ni ska säga till alla ni känner som har katter att de MÅSTE ID-märka och registrera dom. Det är alldeles för många som fuskar med det och då kan ju deras katt inte hitta hem om de kommer bort. Det är ju jättedumt, särskilt nu när det börjar bli kallare ute.

4 kommentarer:

  1. Vad skönt att höra att det börjar kännas bättre för er. Men det är viktigt att ni får flytta ut i kattsalen, även om det är läskigt. Ni är ju så fina, så jag är säker på att ni kommer att få ett hem så småningom. Men det är ingen brådska. Nästa gång måste det bli alldeles rätt. Och - vet du vad - just det perfekta hemmet finns för er.
    Bra att du påminner om att registrering. Det är jamarviktigt!
    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, tror du verkligen att det perfekta hemmet finns - även för oss? Hoppas du har rätt.

      Radera
  2. Vi vet att de är kloka på katthemmet och låter er flytta ut till kattsalen när det är bäst för er. Ingen stress utan lugn och ro. Precis som det skall vara.
    Tyvärr vet husse om en person som inte registrerat sin katt trots att han är ID-märkt. Husse har skällt (nästan som en skällis) på den här oansvariga personen så vi hoppas det hjälper.
    Varför ID-märka om man inte registrerar sin katt?
    Korkat är bara förnamnet!
    Nu skall vi jama till husse att han beställer en kalender från er!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vad bra att husse skällt på den där personen som inte registrerat sin katt. Det ska ALLA göra - så det så!

      Radera

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar : Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem....