fredag 10 mars 2023

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

Jag vet inte om ni undrar hur det gick hos vettisen? Det kanske inte är nån som gör det. Men jag berättar lite i alla fall.

Det gick både lite dåligt och lite bra. Ett problem är att min sjukdom är väldigt, väldigt, väldigt ovanlig så det finns inte så många kända behandlingar och mediciner för den utan man får prova sig fram lite grann. Det som är bra är att den inte är livhotande och inte smittsam, så det är bara jag som har den här på katthemmet.

Specialisten på djursjukhuset är väldigt duktig och intresserad av att hjälpa mig. Man föreslog en medicin som jag haft förut men då sa vår hälsoansvariga att jag haft den förut och att jag blev så trött av den, så då sa vettisen att den ska vi inte ta igen då. Jag fick en annan medicin som vi hoppas hjällper.

Under tiden fortsätter jag att jobba med bloggen så klart.  Så i morgon har vi öppet som vanligt på lördagar, dvs butiken 12-14 och katthemmet 13-15. Alla snälla djurvänner är välkomna!

 

 

2 kommentarer:

  1. Det är klart vi vill veta hur det gick hos vettisen!
    Den sjukdom du har verkar ju vara en "bra" sådan om man kan säga så om en sjukdom. Bra att den inte smittar och att du verkar ha ett bra liv ändå.
    Att prova en medicin du blev trött av vore ju dumt. Nu håller vi allt vi har för att den nya du fick hjälper!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, helst vill jag inte äta nån medicin alls, men det är kanske bäst att jag gör det. Förhoppningsvis behöver jag den inte hela livet.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...