torsdag 8 december 2022

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

Det är ju snart jul. Jag har hört att människor springer runt i affärer och köper massa grejer som kallas julklappar. Ibland köper de till och med saker som mottagaren inte vill ha, eller i alla fall inte behöver.

Som vanligt vet jag precis hur man ska göra istället. Man köper katthemmets kalender för 2023 och ger bort - och man köper gärna en till sig själv också förstås.  Den kostar bara 130 kronor. Dessutom kan man köpa ett medlemskap i Södertälje Katthem. Det kostar 250 kronor för ett helt år, och 150 för barn och pensionärer. 

Kan man inte komma till katthemmet och köpa kalendern har jag förstås löst det så att man kan beställa så skickar vi! Så här går det till:

Man skickar ett mail till kalender@sodertaljekatthem.se och skriver ordet "kalender", anger antal, namn och adress och swishar till 12345 25408 så skickar vi så snart vi hinner. Det går också bra att betala via pg 389341-9. Tyvärr tillkommer porto för den som vill ha den skickad. Det kostar 52 kronor för 1-2 kalendrar (det kan vi tyvärr inte göra mycket åt). Vill du ha en kalender skickad kostar det alltså 182 kronor och vill du ha 2 kostar det 312 kronor. Kalendrarna finns att köpa på katthemmet under öppet hus på lördagar 13-15 och finns även på nedanstående ställen. Jag tycker det är en finfin julklapp där både vi och mottagare gynnas!  Kalendern finns även att köpa hos: Djurmagazinet, Genetaleden 7 Södertälje. ICA Orren, Orrstigen 1 Södertälje. Tumba Hund & Katt, Bergfotsvägen 5 Tumba Animalen, Morabergsvägen 16 Södertälje. Gnesta Veterinärpraktik (inom kort) Kullagatan 4 Gnesta.

Så, nu har jag löst problemet med julklappar åt alla!

 

2 kommentarer:

  1. Ett hem utan minst en sådan kalender är inte ett komplett hem. I synnerhet inte om man älskar katter. Husse beställde den och betalade medlemsavgiften och premien som försäkringsfadder (också en bra julklapp) innan han rymde hemifrån.
    Vi tycker många ska lyssna på dina julklappstips! Att hjälpa de som hjälper är den bästa julgåvan!
    Nospussar

    SvaraRadera
  2. Björn, ni har så rätt i allt ni skriver. Och jamarbra att husse han beställa och betala allt det där innan han smet. Hoppas han snart kommer hem.

    SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Idag är vi lite ledsna. Jag var hos en  hudspecialist på djursjukhuset för några dagar sedan. Där fi...