fredag 16 december 2022

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

Vi blev så trötta att vi var tvungna att vila oss lite efter att vi räknat alla Lussepengar som snälla människor skickat in.  Det blev 3350 pengar och vi är så glada och tacksamma! Och vi vet precis vad pengarna ska gå till!

Ni tror kanske att vi ska köpa godis till oss själva för allt? Nä, det har vi faktiskt inte tänkt. En stor del ska naturligtvis gå till godis åt oss allihop, men en del ska gå till vettis kostnader för en katt som kom in häromdagen. Hon mår inte så bra så hon kostar många pengar. Det är det vi kommer bidra till. Det räcker inte till allt, men blogghjälpen tycker vi är snälla som vill dela med oss och hjälpa till så mycket vi kan.

I morgon är det sista Öppet Hus för 2022! Vi har butiken öppen 12-14 och katthemmet 13-15. Vi lovar, vi kommer vara på plats och ta tass om er!


2 kommentarer:

  1. Det är klart ni måste vila er lite efter allt arbete! Återhämtning är viktigt! Härligt att det kommit in välbehövliga pengar! Lite lite av dem måste ju gå till godis.
    Sedan hoppas vi att många dels kommer till er imorgon och dels tänker på er i jul. Man kan faktiskt avstå lite god mat och några julklappar och tänka på er istället. Många bäckar små gör stor skillnad.
    Nospussar

    SvaraRadera
  2. Björn, det är så sant det du skriver, både att man kan avstå nån julklapp och skänka pengar till nåt vettigt och att många bäckar små gör stor skillnad. Det vet vi minsann!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...