lördag 24 december 2022

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

Idag är det sån där julafton igen. Vi vet att många firar den på olika håll, men vi här på katthemmet har verkligen tur, för hit kommer snälla volontärer och hjälper oss i alla fall! Vi skulle vilja ge dom massa julklappar, men det har vi ju inte råd med. De förstår det som tur är. Men lite nospussar bjuder vi gärna på.

Som vanligt har vi mycket att göra. Det hjälper inte att det är jul, vissa av oss är eller blir sjuka ändå och måste få hjälp. 

 Jag hoppas Emilio och jag får fira nästa jul i ett eget hem.Det vore den bästa julklappen vi kan få, men den näst bästa har vi redan fått. Det är att vi får all hjälp vi behöver här på katthemmet så länge vi behöver. Alla katter har det inte så bra.

Nu vill vi önska er alla snälla människor en riktigt  

God Jul!


2 kommentarer:

  1. Vi och husse på distans önskar er alla på katthemmet och alla andra kattvänner och kattälskare en god fortsättning julen och ett GOTT NYTT ÅR när det är dags för det!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hoppas ni också får ett kanonår 2023 (och att husse snart kommer hem förstås).

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...