måndag 7 november 2022

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

I lördags efter att vi tagit tass om besökarna på öppet hus var vi lite trötta, Emilio och jag. Tror ni inte vi blev blixtrade då? När vi för en gångs skull unnade oss lite vila.

Nåjam, vi tog det med ro. Det kom flera som besökte oss men just vi fick ingen intresseanmälan. Fast blogghjälpen säger att det kommer vi få. Under tiden jobbar jag på som bloggkatt.

Vår lilla kompis Diana som varit på djursjukhuset och som flera har hjälpt genom att skänka pengar till, bor i jourhem nu. Hon är fortfarande väldigt mager. Helst skulle man vilja sätta fram ett jättefat med massa god mat åt henne, men det går ju inte. Det klarar hennes känsliga mage inte av just nu, utan hon får fortfarande väldigt små portioner ofta av ett dietfoder. Vi ger oss inte i första taget. Hon måste helt enkelt bli bra så hon också får ett eget hem!

Ikväll tar jag tass om styrelsemötet så det blir nån ordning på det!

2 kommentarer:

  1. Ja Öppet hus måste vara jättejobbigt det ser man ju på bilden där ni vilar ut mycket välförtjänt!
    Visst kommer ni att få ett alldeles eget föralltidhem ni också. Ingen kommer att kunna motstå er charm till slut!
    Vi fortsätter hålla tassar, svansar, tummar och tår för lilla Diana.

    Snart kommer husse att åka bort och hälsa på sin vän i Thailand. Då får vi bo hos vår reservmatte (husses mamma) men det får väl gå bra det också även fast vi tycker han skulle hålla sig hemma.
    Nospussar

    SvaraRadera
  2. Björn, det är verkligen mycket att stå i som bloggkatt, men jag kämpar på. Sen håller jag med er - husse borde hålla sig hemma!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...