fredag 18 november 2022

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

Häromdan hade Emilio och jag en viktig konferens i vår bur. Tror ni inte att blogghjälpen kom och blixtrade oss mitt i ett väldigt viktigt beslut? Mycket märkligt beteende om ni frågar oss.

Annars kan vi berätta att det kommer in flera katter med problem som vi måste åka till vettisen med. Vi undrar varför inte människor tar väl hand om sina djur? Varför skaffar man dom annars? Vissa verkar tycka att när vi börjar kosta pengar är vi värdelösa. Ska det vara så?

Som flera av er redan vet har vi på sistone haft insamlingar för främst 2 katter, Messi och Diana. Messi väntar nu på sitt för-alltid hem och Diana bor i jourhem. Hon ska till vettisen idag och efter det kommer vi uppdatera läget på facebook. De kommer nog ta nya prover på henne, men vi kan berätta att hon har gått upp i vikt om än långsamt. 

I morgon har vi öppet hus på katthemmet mellan 13-15. Alla djurvänner är välkomna då!

 

2 kommentarer:

  1. Vi tycker det borde vara krav på någon slags "körkort" för att få ha djur. Likaså borde det vara krav på att teckna försäkring när man skaffar ett djur.
    Undrar om de oansvariga tvåbeningarna även tycker att deras barn är värdelösa när de blir sjuka?
    Vi fortsätter att hålla tummarna för att Diana fortsätter bli bättre!
    Nospussar
    Ps. Även ni husse är bortrest har vi fått lov att skriva här. Ds.

    SvaraRadera
  2. Anonym, vi skulle också gärna se krav på körkort för att få ha djur men det verkar tyvärr långt borta ännu. Vad fint att ni fortsätter kommentera fast husse är bortrest!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...