fredag 24 juni 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Idag har jag lånat ut bloggen till en av mina kompisar här på katthemmet. Så här skriver vi på facebook om honom:

Lilleman vet att många vill lägga pengar på semester och annat nu men undrar ändå om du har möjlighet att ge honom och hans kompisar en midsommarpeng? Lilleman kom till oss för en tid sedan och hade så ont i munnen så han att han hade svårt att stänga den, se bild nedan. Så fort det gick fick han förstås hjälp och han mår mycket bättre nu, men fler tandoperationer är bokade för hans del. Man kunde inte ta allt på en gång. Han har dessutom 7 kompisar som också väntar på just tandoperationer och alla vet att det kostar massor. Så Lilleman undrar, som sagt. Kan du hjälpa oss med en midsommarpeng? Liten eller stor är lika välkommet. Swisha till 12345 25408 eller pg 389341-9. Skriv gärna "midsommar" på inbetalningen så vet Lilleman att det är tack vare hans inlägg som vi får en peng. Han och hans kompisar önskar förstås alla en Glad Midsommar!

Vi vill berätta  att i skrivande stund har Lilleman fått in 16 330 kronor till sin och sina 7 kompisars tandoperationer! Han är så tacksam eftersom katthemmet behöver varje krona för att klara av alla utgifter. Han hälsar också att han mer än gärna tar emot ännu mer men vill samtidigt tacka alla som redan skänkt pengar. 

Lilleman, jag och Fenja och alla andra katter på katthemmet vill önska er alla en

TREVLIG MIDSOMMAR!

 


2 kommentarer:

  1. Självfallet jamade vi till husse att swisha en peng efter förmåga (allt har ju blivit så dyrt nu). Ingen skall behöva ha ont i munnen och vi är glada att se att så mycket pengar kommit in men det behövs givetvis mera efter som tandläkare är dyra för djur precis som för människa.
    Önskar alla på katthemmet med två och fyra ben samt alla andra djurvänner en fortsatt fin midsommar.
    Nospussar

    SvaraRadera
  2. Vad snällt att ni jamade till husse att skänka en peng till Lilleman och hans kompisar. Det är så glada över att många ställt upp!

    SvaraRadera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...