fredag 17 juni 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Idag tänkte jag visa en bild på Fenja. Visst är hon söt? Jag gillar henne jättemycket - och jag vet att hon gillar mig också - som tur är.  Vi har jättekul och jobbar så bra ihop.

Den här veckan har vi jobbat stenhårt på det som ska ske i morgon här på katthemmet. Då blir det nämligen LOPPIS utomhus med både lotteri, fika och förstås jättefina saker från vår second-handbutik! 

Vi har jamat med väderkatten och sagt Snälla Misse Hjälp oss Imorgon. Vi brukar förkorta det till SMHI. Det ser ut som om det ska regna på morgonen, men sen ska det bli uppehåll vid 7-tiden och vi börjar ju inte förrän 12, så vi hoppas allt går bra. Annars får vi tänka om. Vi katter är ju både snabba i tanken och flexibla.

Så nu vet ni vad ni ska göra mellan 12-15 i morgon!2 kommentarer:

  1. Vi tycker Fenja är jamarsöt! Dessutom verkar hon vara världens bästa kompis! Den som får henne och dig i sitt hem kan verkligen skatta sig lyckliga! Hoppas många kommer till er idag och fyndar! Här regnade det inatt men det var uppehåll när vi körde upp husse för att ge oss mat vid 6-tiden.
    Nospussar

    SvaraRadera
  2. Fenja är verkligen toppen! Tur att vi har varandra. Bra att ni väcker husse i tid på dagarna. Vissa tvåbeningar sover alldeles för länge.

    SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...