onsdag 15 september 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Nu känner vi att det börjar bli lite höst. Vi har förstås mycket att jobba med även då. Främst är det vår kalender som tar mycket tid. Vi vill göra den så fin som möjligt. Alla ska vilja ha den. Vi kommer så klart tala om när den är färdig att beställa.

Vi måste ju också, som vanligt leta efter sponsorer till vår kalender. Det brukar finnas företag som hjälper oss med det, men de är inte helt lätta att finna. Vi tror i alla fall att vi ska hitta tillräckligt många för att klara det mesta av tryckerikostnaderna.

Många katthem är redan klara med sina kalendrar, men vi tycker det är långt kvar till årsskiftet så vi tar det i vår takt. Den kommer i alla fall vara klar i mycket god tid , det lovar vi. Vi kommer så klart tala om när den kan beställas. Det är en av våra viktiga arbetsuppgifter så här års.


8 kommentarer:

 1. Den kommer bli så fin, längtar tills den kommer ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Unknown, jam, det hoppas vi du tycker.

   Radera
 2. Almanackan ser vi fram emot, den brukar alltid bli fin och med din övervakande tass är vi säkra på att den blir bra.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam utan en bloggkatts övervakning skulle det inte kunna bli nån kalender,

   Radera
 3. Vi ser också fram emot kalendern. Den brukar vara väldigt fin. Bra att du ser till att allt kommer att fungera med den.

  SvaraRadera
 4. Det är ingen brådska med kalendern ännu! Huvudsaken är att det kommer en så vi har en att hänga på väggen till nyår. Hoppas det finns många företag som inser hur viktigt det är att hjälpa de verkligt utsatta i vårt samhälle - djuren.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, nä vi tar det lugnt. Den blir klar när den blir klar. Och visst är det viktigt att skydda de mest utsatta!

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så sitter man här igen med känslor som sticker iväg åt alla möjliga håll.  Varken Stina eller Mario har haft ett riktigt hem nån gång. Det m...