torsdag 10 juni 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Här på katthemmet är det visst ögon som gäller nu. Lilla F har ju opererat bort sitt öga och det har gått bra. Sen var det Lilla O som opererades i tisdags då hans ögonlock vänt sig inåt och låg och skavde på ögat. Den operationen har också gått bra och han återhämtar sig nu. Vi fortsätter så klart hålla tummar ooch tassar för att allt ska läka som det ska.

Sen måste ju blogghjälpen härmas också. Hon har också opererat sina ögon. Hon har inte kunnat köra brummis på ett par veckor, men nu är hon visst ute och far igen.

Undrar när det ska bli lite lugn och ro för en stackars bloggkatt?

4 kommentarer:

 1. Oj vad många som har fått sina ögon åtgärdade. Det är tur att det gått så bra för allihopa inklusive blogghjälpen. Hoppas hon är försiktig när hon är ute med brummisen för det finns tyvärr många som kör som hade de eld i baken.
  Nospussar till dig (och fina Mario som ju är månandens katt i almanackan).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jag har redan jamat till blogghjälpen att hon ska vara försiktig när hon är ute med brummisen. Och visst är Mario perfekt som kalenderkatt??

   Radera
 2. Håller med Björn. Så skönt att höra att alla ögonoperationer gått bra. Ögon är viktiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam visst är det viktigt med ögon. Blogghjälpen behöver ju se så hon kan komma hit med godis!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...