måndag 26 april 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Ibland blir det inte alls som vi tänkt eller vill. Så här har det gått för Lilla F:

 EN SORGLIG UPPDATERING

Av rubriken förstår ni att Lilla F inte orkade kämpa längre. Vi fick tips från flera personer som hade förslag på vad han kunde lida av. Möjligtvis led han av nån eller några av de åkommor som föreslogs och hade det "bara" varit en av dom hade han kanske kunnat räddas. Jag tror alla vet att vi gör allt vi kan för att rädda våra katter - med er hjälp. Flera veterinärer var inblandade i bedömningen av Lilla F men när hans kramper och andra problem blev alltför frekventa måste vi släppa taget. Det är inget beslut vi tar lättvindigt men han led och det fanns inget man kunde göra för att lindra detta eller få honom frisk. Han hade för många skador och sjukdomar för att det skulle vara försvarbart att fortsätta behandla honom. Tyvärr blir det ofta inavel när många katter bor på ett och samma begränsade ställe och Lilla F kom ju från ett sådant ställe. Nu återstår att betala för Lilla Fs vård. Ni vet alla vad det innebär med akutpåslag på allt. Man har räknat med 25-30000. Det enda positiva med allt detta är att så många varit beredda att hjälpa Lilla F. Vi har fått in 32 595 kronor bara till Lilla F! Överskottet kommer gå till vård av hans kompisar, varav flera också behöver veterinärvård förutom kastrering, vaccinering och ID-märkning. Vi vill tacka er alla som gör det möjligt att hjälpa våra sjuka katter. Ofta går det bra - det gjorde det inte den här gången. Vi glömmer dig inte, Lilla F.

 


2 kommentarer:

  1. Så ledsamt men det som är trösten i denna sorgliga stund är att vi vet att ni, som alltid, gjort allt som fanns att göra för att hjälpa lilla F.

    Vila i frid oskyldiga lilla F. ❤️😢

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det hade varit ännu värre om han gått kvar där ute.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...