torsdag 15 april 2021

Katten Stina på Södertälje katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Ni som har läst de senaste blogginläggen vet att vi skrivit om Lilla E. Han var i dåligt skick och vi åkte förstås till vettisen med honom. Vi efterlyste också hans ägare överallt där vi kunde.  Dessbättre fann man till sist ägaren. Eftersom katten inte var vår kunde vettisen inte berätta för oss vad som hänt med honom, men vi tror att han fick somna in, eftersom han var så sjuk. 

Vi är trots allt tacksamma över att han fick komma till veterinär. Han var i stort behov av vård.

Annars har även jag träffat vettisen idag - trots att jag inte alls behövde. Man trodde att min body-guard, Mario,  hade fått såna där dumma öron skabbisar och då ville man se om jag också hade det. Stendumt, om ni frågar mig. Jag hade inte en enda öronskabbis och det är tveksamt om Mario heller hade det. Ha - det hade jag kunna jama om direkt!


 


2 kommentarer:

  1. Vi hoppas verkligen det gick bra för lilla E. Om han var i mycket dåligt skick kanske det bästa för honom var att få sova. Man hoppas ju att ägaren tog sitt ansvar!!
    Sedan det där med veterinärbesök - varför inte låta oss katter själva säga till när vi har behov av det?
    Det skulle ju fungera utmärkt! Eller...😉
    Nospussar

    SvaraRadera
  2. Björn, blogghjälpen är lite tveksam till om det skulle fungera att vi katter själva bestämda när vi skulle till vettisen. Men hon förstår ju inte sånt.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...