måndag 19 april 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Idag har Mario och jag haft möte.  Det har vi ju ofta. Den här gången handlade det om varför en del tvåbeningar gör så tokiga saker. Som att samla på sig alldeles för många katter till exempel.

Ni kanske undrar varför vi hade ett sånt möte just nu? Jo, för vi har nämligen tagit emot jättemånga kompisar som bodde i en liten lägenhet, De var alldeles för många för att det skulle vara bra. Man får faktiskt bara ha högst 9 katter utan att ha särskilt tillstånd från länsstyrelsen.

Flera av våra nya kompisar mår inte bra heller. En ska till vettisen idag för han har ett skadat öga. Andra är magra för de har inte fått tillräckligt med mat, eller fel mat. Sen har de lite andra problem också. Det är verkligen tur för oss att vi har så många snälla människor som hjälper oss så vi kan ta hand om alla som bor här. Jag brukar tacka er ibland. Jag tycker inte man kan göra det för ofta, så jag jamar TACK till er igen!

4 kommentarer:

  1. Hur många knasiga tvåbeningar finn det egentligen? Tassen för pannan....!

    SvaraRadera
  2. Hur tänker de som ser katter som samlarobjekt? Inte alls jamar vi! Oansvarigt och dumt!
    Tur att ni finns som kan hjälpa!
    På tal om att hjälpa tycker vi (husse) det känns bra att hjälpa de som hjälper!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vi är så glada att det finns människor som husse. Utan såna människor skulle vi inte kunna hjälpa alla katter som vi nu faktiskt kan hjälpa.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...