söndag 23 augusti 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Nu har blogghjälpen kommit tillbaka från en av hennes eviga och många semestrar. Jag har nu utfärdat reseförbud för henne, bara så hon vet! Jag har stöd från hennes egna tre katter, även om de har världens bästa kattvakter när hon är borta. En mattes/husses plats är där hennes katter finns.

Innan hon reste bort var hon på katthemmet. Då fick vi gå ut i korridoren och kolla läget lite. Vid ett tillfälle råkade papperskorgen ramla omkull, helt av sig själv. Vem tror ni fick skulden?

Just det! En viss Frasse. Trots att det ju syns tydligt att jag är långt från papperskorgen. Hon lär få svårt att bevisa nåt. Dexter har lovat vittna till min fördel. Han jamar att han satt i fönstret lite längre bort i korridoren och såg allt! Dexter kan man lita på.




4 kommentarer:

  1. Det syns ju tydligt att papperskorgen ramlade av sig själv. Tänk vilka konstiga idéer de kan få ibland ..nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jam, och framför allt syns det ju att JAG är oskyldig!

      Radera
  2. Vi är jamarsäkra på att det var blogghjälpen som välte omkull papperskorgen. Det skulle aldrig en kisse göra. Vi rör oss så graciöst och är inte så klumpiga.

    Det är bra med reseförbud - det har husse också. Han hade sitt "roliga" när han var i Thailand. Nu får han inte åka till Norge som det var planerat heller. Det får vi faktiskt tacka dumviruset för.

    Nospussar
    Ps. Vi har köpt två aktier till i ert fina bolag. Ds.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, du har som vanligt förstått hur det hela ligger till! Men hon har visst svårt att erkänna misstag. Det har vi anat länge. Bra att ni gett husse reseförbud också! Vad ska de ut och resa för när de har katter hemma? Och vad snällt att ni köpt fler aktier! Det berättade blogghjälpen för oss häromdagen.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...