onsdag 5 augusti 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Hm, nu har de stökat till det för mig igen på bloggen. De har ändrat på saker när man ska göra inlägg, och ni vet ju vad vi katter tycker om förändringar, om det inte är till det bättre förstås.

Nåjam, vi får se hur det går. Jag tänkte bara berätta att vi ibland skickar bilder till blogghjälpen som ju inte får vara på katthemmet så ofta. De händer att hon kommer hit, men då är det sällan nån annan som är här.

På dagens bild ser ni hur jag leker med en av våra volontärer (fast hon syns inte på bild). Ibland får man ju offra sig och roa dom lite.

Sen kan jag berätta att vi nu sålt 100 aktier vilket betyder att vi fått in 5000 pengar till oss och våra kompisar på katthemmet. Men det går fortfarande bra att köpa fler aktier. Vi har precis hur många som helst!




4 kommentarer:

  1. Du är snäll både som skickar bilder till blogghjälpen och som leker med volontärerna. Jag tror de uppskattar jamarmycket att du tar dig tid att leka med dem.
    Att aktierna skulle bli succé var vi jamarsäkra på. Husse säger att han kanske köper flera men först när räkningarna för månaden är betalda.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jam, jag ÅR en snäll katt. Det säger alla som känner mig. Tänk om husse investerar i ännu fler aktier!

      Radera
  2. Men hallåjam, fattar de inte att du har såååå mycket viktigare saker att ordna med än att sitta å dra i ett snöre/band - tassen för pannan!!
    Buff Sven

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, nä, alla verkar tro att det är hur lite som helst att göra som bloggkatt!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...