fredag 22 november 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Först ska jag berätta för alla som undrar hur det gått för Lilla C, att vi ännu inte fått provsvaren. Han verkar i alla fall må bättre nu och vi hoppas det var  nåt tillfälligt han råkade ut för. Vi rapporterar så klart så fort vi vet nåt mer. Och varje dag kommer det fortfarande inte slantar till hans vård. Det är vi SÅ tacksamma för!

Själv har jag fullt upp. I morgon t ex står snälla volontärer i Vasastugan i Vårsta, Grödinge och säljer fina saker mellen 12-15. Behållningen går förstås till oss katter. Samtidigt är det öppet hus som vanligt på katthemmet mellan 13-15.

Nästa lördag har vi julmarknad här på katthemmet samtidigt som vi firar Kattens Dag! Behöver jag jama att jag har fullt upp? Men kul är det. Hoppas ni kommer och hälsar på oss!

8 kommentarer:

 1. Har hållit tassarna för lilla C ända sen jag läste om honom första gången. Glad att han mår bättre, men ska fortsätta tasshållningen ett tag till.
  Oj, vad mycket du har på gång! Hoppas det kommer in många välbehövliga pengar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, jag tror det är bra om vi alla fortsätter hålla tassarna ett tag till för Lilla C. Tack för att du gör det.

   Radera
 2. Vi har slagit knut på svansarna för lilla C så vi hoppas han fortsätter bli bättre för varje dag som går.
  Vad vi inte riktigt kan förstå är hur du hinner med allt? Och hur skulle det gå om du inte hjälpte till? Kaos!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jag tror det hjälper lilla C om så många som möjligt gör allt de kan för att stödja honom. Han behöver oss alla.

   Radera
 3. Oj vilka bråda dagar du har nu i jultider (snart). Det här fixar du fint, ska du se. Om inte du hade planerat allt, hade det inte blivit något alls utan bara kaos, precis som Björn skriver ovan.
  Mjau på dig!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, jag vet att det bara hade blivit kaos av alltihop om jag inte tagit tag i det. Men jag jobbar målmedvetet vidare!

   Radera
 4. Det låter hoppfullt med lilla C. Håller tummarna för att han stadigt blir bättre. Så mycket trevliga bestyr du har att ta hand om nu. Förstår att du har fullt upp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, jam, så här i jultider är det väldigt mycket för en bloggkatt att ta tass om. Men jag ska klara det!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag p...