tisdag 19 november 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Först vill blogghjälpen tacka för alla vänliga och varma kommentarer med anledning av hennes älskade Murres bortgång.  Även om blogghjälpen förstås fortfarande är ledsen så måste livet gå vidare på något sätt.

I lördags var hon och övriga styrelsen för SVEKATT i Örebro på styrelsemöte. Där träffade hon örebroiska katter. Hon sa att de var ganska lika oss och att de också väntade på sina för-alltid-hem.

Jag hade förstås förberett mötet så blogghjälpen visste vad hon skulle säga.Tack vare mig blev det ett bra möte sa hon.

Sen har vi tyvärr en sjuk liten kattunge. Han ligger nu för tredje dygnet på djursjukhuset. Så här har blogghjälpen skrivit på facebook:
Lilla C mår inte bra. Han ligger på djursjukhuset för tredje natten. Man har undersökt honom så gott det går men det är inte helt lätt att undersöka en så liten, sjuk katt. Man kan nämligen inte ta så mycket blod som behövs för proverna från honom. Han behöver varje droppe han har. Han är född ute och har antagligen inte fått i sig så mycket mat som han behövt. Visserligen säger en person att h*n matat katterna (det fanns många katter på området) men en så liten katt har svårt att ta sig fram till matplatsen eftersom större katter också är hungriga och lätt tränger bort de små. Som alla förstår kostar det mycket att ha en katt på djursjukhusets intensivvårdsavdelning i fler dygn. Kan du hjälpa oss med en liten eller stor slant är vi så tacksamma. Vårt pg är 389341-9, Swish 12345 25408. Varje krona behövs.

5 kommentarer:

  1. Ja även om det tungt efter att ha mist någon man älskar måste livet gå vidare.
    SVEKATTS möte måste ha varit intressant eftersom det handlade om det bästa som finns - katter.
    Stackars lilla C han har det inte roligt nu. Hoppas han blir bättre snarast. Vi ska jama till husse att swisha en peng.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, det var snällt av er att tänka på lilla C. Han behöver hjälp på alla sätt, även ekonomiskt.

      Radera
  2. Hoppas det har ett bra möte.Vi har ju en något seg matte här hemma men nu har hon swishat i alka fall. Vi håller tassarna. Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, det var snällt att ni såg till tt få fart på matte, och snällt av henne att swisha!

      Radera
  3. Marie, tack snälla för pengen. Vi hoppas lilla C snart mår bra igen och att han inte fått några men av sin tråkiga uppväxt.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...