söndag 9 december 2018

Katten Bobby på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bobby på Södertälje Katthem.

Igår hade jag ju ordnat med öppet hus igen.  Det gick jättebra och vi katter bidrog förstås i hög grad och på många sätt till det fina resultatet.

Vi sålde dukar som vi prissatt till 168,94 för 639 kronor! Vi håller tassarna för att våra kunder aldrig lär sig räkna ordentligt!

Flera kompisar fick intresseanmälningar också. Några kanske hinner flytta innan jul till och med.

Men vet ni vad blogghjälpen tyckte var allra bäst? Jo, jag har inte kräkts eller varit lös i magen sen i torsdags! Håll tummarna för mig nu.

10 kommentarer:

 1. Oj vilka många härliga nyheter! Både med alla dukköpare, intresseanmälningar och framför allt att du mår bättre! Vad skoj för dina kompisar som kan fira jul i sitt eget hemma! *kurr* Du skall se att nästa år är det din tur att göra det
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, tror du verkligen att det är min tur att fira jul i eget hem nästa år? Hoppas det!

   Radera
 2. Jaammmm, håller med blogghjälpen, det ALLRA BÄSTA är att du är på bättringsvägen.
  Sen att era besökare inte kunde räkna, det är ju bara bonus.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tycker också att det allra bästa är att du varit frisk i tre dagar!! Allt det andra var ju också jättetrevligt! Synd att min matte är så gammal, annars skulle hon och jag absolut göra en intresseanmälan på just dig!

   Radera
  2. Ozzy, jam, det har varit många riktigt bra dagar!

   Radera
  3. Anonym, jag hade gärna bott hos er tror jag. Men man måste både orka och hinna med oss och det kan vara svårt ibland.

   Radera
 3. Jamar som de ovan! Härligt att du verkar vara ordentligt på bättringsvägen nu! Vi fortsätter givetvis hålla tassar, svansar och tummar ett tag till för säkerhets skull.
  Att sedan läsa om en bra helg med fin försäljning och flera intresseanmälningar gör inte saken sämre!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, nä, ibland händer det bra saker här. Jag vill ju berätta både om det som är sorgligt och det som är kul.

   Radera
 4. Vilka goda nyheter! Jag tycker som alla andra att den bästa nyheten är att du mår bra sen i torsdags. Håller naturligtvis tummarna för att du ska fortsätta att må bra. Det var en verkligt bra och givande prissättning ni katter kommit på. Hoppas ni kör med den i fortsättningen också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, vi tycker nog vi har lärt oss räkna ut priser på ett väldigt bra sätt, så vi kommer nog att köra samma sak nästa jul. Välkommen både då och tidigare!

   Radera

Katten Kendra på Sädertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag är det lördag igen. Det betyder Öppet Hus. Även om jag kanske inte visar mig så mycket så tyc...