lördag 29 december 2018

Katten Bobby på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bobby på Södertälje Katthem.

Nu har jag ordnat med sista öppet hus för i år. Kanske var det mitt sista öppet hus överhuvud taget! Vi får se vilken dag i nästa vecka jag flyttar.

Det kom en del snälla människor och besökte oss idag, fast många var i andra affärer tror jag.

Det har börjat smälla en del här. Det är inte trevligt alls. Svårt att begripa att vissa tvåbeningar inte kan visa lite hänsyn. Hur kul kan det vara att lägga en massa pengar på att skrämmas? Sånt lär jag aldrig förstå. Jag tänker faktiskt inte ens försöka förstå det.

Nu måste jag nog börja detaljplanera inför flytten. Det är mycket att göra då ska ni veta!

7 kommentarer:

 1. Du måste lära upp din ersättare att ha hand om öppet hus och alla andra viktiga uppdrag innan du flyttar men det har du naturligtvis redan tänkt på.
  Här smäller inte något alls mer än på långt håll eftersom vi bor på landet (men vi är innekatter ändå).
  Nästa år blir det förbjudet med raketer om man inte har särskilt tillstånd. Man måste ha det för att ens få köpa raketer då.
  Så har det varit i Norge i tio år.... Varför är svenska politiker alltid så långsamma när det gäller sånt som gynnar djuren?
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam vi har redan börjat träna, den nya bloggkatten och jag. Det kommer bli jamarbra.

   Radera
 2. Vad spännande att du snart flyttar! Nu är det bara att lära upp nästa bloggat och packa kvar . Du har gjort ett strålande arbete som bloggat! När alla otäcka smällare är borta hoppas vi att ni har ett rejält nyårslöfte och avtackningsparty. Lycka till! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett rejält nyårsparty skulle det vara :)

   Radera
  2. Micke, Molle och Mary, klart vi ska ha party! Ni kommer väl?

   Radera
 3. Det borde vara totalförbud på raketer och smällare. Här smäller det varje kväll nu. Och det som är så mycket prat nu om klimatförändringar och luftföroreningar.

  Hoppas ingen skjuter av raketer eller smällare nära katthemmet. Det är viktigt att ni katter får ha det lugnt och tryggt omkring er. Och att du inte blir störd när du förbereder flytten hem. Jag tycker du är så vacker, lilla kisse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, det är inte klokt med alla dessa smällare. Och vem får plocka upp skräpet sen? Alla djur har rätt till trygghet!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...