måndag 11 februari 2013

Katten Fortuna på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Fortuna på Södertälje Katthem.

Idag måste jag vila lite från spänningen det innebär att skriva deckare. Ni kanske tror att det bara är att skriva, men det är mycket som ska stämma. Bland annat måste jag ju kattekturläsa allt blogghjälpen har skrivit så hon inte missuppfattat eller skrivit fel. Dessutom kan man bli mer involverad i sina deckare än man kanske tror.

Under tiden jag skrivit vidare har jag läst en intervju som Prinsessan Linnsens matte  skrivit. Den handlar om Klosterkatternas  matte. Nu är det inte bara så att hon är en ytterst trevlig och varm person. Jag uppskattar särskilt att hon tagit hand om inte mindre än 7 kissar, varav två från Södertälje Katthem (Jenny och Majsan). De har berättat för mig hur bra de har det. Det är inte utan att man blir lite avundsjuk.

Fast snart kanske jag kan berätta att jag nog inte har nån anledning att vara det.

I morgon kanske det blir ett nytt kapitel i min bok!

11 kommentarer:

 1. Men jaaaaam. Jag ville ju läsa mer av Läckerkatt! Det slutade så spinnande sist.*surar*

  SvaraRadera
 2. Förstår om du måste pausa litet. Så inlevelsefullt som du jamar tror jag nästan du varit med om det här på riktigt, och det tar säkert på krafterna att jama om det.
  Vilken fin intervju det var! Och jag hoppas verkligen att du snart får komma hem till dina människor. Fast du måste skriva boken klar först, förstås!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, ja man måste vila tankarna lite ibland. Ni ska snart få läsa fortsättningen.

   Radera
 3. visst var det en bra artikel om Klosterkatternas matte! Spinnande saker på gång ser vi! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, det är jamarbra att riktiga kattmänniskor får utrymme i media. Jag tycker det skulle vara en jamarstor bild på en katt och kattmänniska på första sidan varje dag i alla tidningar.

   Radera
 4. Vi förstår att det tar på krafterna att skriva en sån spinnande bok. Vi tycker också att artikeln om klosterkatternas matte är jamarbra. Fler såna uppdrag så kommer Linnsens matte att bli en riktig stjärnreporter.
  Hur går det för din husse och matte och bostadsletandet? Vi håller fortfarande tassarna.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag tycker Linnsens matte skriver jamarbra. Och så hittar hon väldigt bra ämnen att skriva om också. Matte och husse letar fortfarande. Hoppas vi snart hittar nåt.

   Radera
 5. Mjau vi ska genast tassa och läsa vad Linssen har skrivit, mjau
  Vi undrar oxå som jamat, hur det går för din husse och matte med bostads letandet???
  Får du komma hem ngn gång, eller hur går det.

  Vi är jamars oxå nyfikna på hur det går med din deckare, spinnande värre

  tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, nån gång får jag säkert komma hem, men jag vet inte när ännu.

   Radera
 6. Jam, visst var det en bra artikel som jag hjälpte matte att jama ihop! Hade hon inte haft mitt stöd hade hon inte klarat det. Och förstasidesbilden på klostermatte och Philemon borde helt klart få pris för Årets bild! Synd att det inte var matte som tog den bara...

  Nu ska hon skriva ett räpotage om två tvåbeningar som fångade in katter hos en samlare i vintras, den ska skickas till Kattliv! Förhoppningsvis kommer den med.

  Men du jamar minst lika bra och det är så spinnande att följa din deckare! :D
  Hoppas att det är många kattitel kvar!

  Nosbuffar

  SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...