torsdag 9 december 2010

Katten Nikíta på Södertälje Katthem berättare

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har det varit öppet hus igen, men det kom inte så många besökare. Varken jag eller blogghjälpen förstår vad folk sysslar med egentligen. De springer antagligen runt och letar efter julklappar. Det är ju jättedumt, för vi har ju julklappar här. Ni minns väl att jag berättat att man kan skänka en peng till katthemmet istället för att köpa nån present som ingen behöver. Då kommer ju pengarna till användning och den som får en sån julklapp vet att vi katter blir glada och tacksamma.


Nåjam, en sak var bra ikväll i alla fall. Eftersom det var lite lugnt kunde blogghjälpen hjälpa till att städa. Varje bur som hon gick in i fick godis! Så fort vi hade städat klart blev det godis. Så skulle det vara jämt tycker jag.

Sen glömmer ni väl inte att rösta på Södertälje Katthems lussekatt? Det är sista dagen i morgon och på lördag kommer vinnaren att presenteras! Rösta gör du här: http://www.astson.se/30426520.

13 kommentarer:

  1. Hejsan Nikita!
    Jag håller helt med dig, varför vill folk inte komma och köpa en misse i vinterkylan? Att ha katt är det mysigaste som finns ju! Snart är jag äntligen klar med den här terminen och då ska jag komma och gosa med dig och de andra katterna på katthemmet!
    Men, jag har ett litet problem. När jag skickar mail för att rösta på lussekatten så får jag ett svarsmail där det står att det inte gick att leverera mailet. Jag vet alltså inte om mitt mail har kommit fram :(
    Jag heter Karin Wedlund och jag hoppas att det hinner komma fram nu! Annars kanske du kan svara här så kan jag skicka min röst här.
    Massor med gos till dig lilla fining!

    SvaraRadera
  2. Lustigt att det inte kommer något folk. Du har ju så rätt i att det är hos er man finner de finaste julklapparna. Fast man borde nog säga att det är ni som ska få den finaste julklappen av alla; en egen människa.

    SvaraRadera
  3. Konstigt att de inte förstår att det är en katt de saknar. Men de kommer snart ska du se.Bra att ni fick godis, det är gott. Maggos och öronkli från matte. Nosbuffar från oss

    SvaraRadera
  4. Finns det någon bättre julklapp än en katt? Den ger ju massor av glädje varje dag i många år! Synd att inte alla tvåbeningar förstår det.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Jag tror också att människorna är för jäktade nu, de har så många "måsten". De skulle lära av oss katter! Godis efter städning låter som en god och bra vana!

    SvaraRadera
  6. Håller med Gustav, människor har en tendens att stressa upp sig. Nåjam, hoppas besökarna snart står och köar utanför katthemmet istället för i butikerna. Gott med godis! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Karin, visst är det trist för dem som ännu inte upptäckt hur mysigt det är med en katt? Stackars dem. Sen är det klart att du får rösta här om du vill. Din röst har inte kommit fram till oss ännu, men jag tror att om du försöker igen kanske det går. Tror det var nåt fel med en massa hotmailadresser igår nämligen.

    SvaraRadera
  8. Sippo, visst är vi det finaste man kan få? Fast här på katthemmet aktar vi oss noga för att lansera oss som julklappar. Såna kan man nämligen tröttna på. Vi vill att man ger oss ett hem för alltid. Precis ett sånt hem som du och Tindra fått.

    SvaraRadera
  9. Dui och Deco, ja folk kan ju inte springa i affärer hela tiden? Och godiset smakade jättegott.

    SvaraRadera
  10. Alice, det är så rätt att man har glädje av en katt i många år. Fast som jag skrev till Sippo, vi vill inte att man ser oss som julklappar. Vi är ju presenter hela livet.

    SvaraRadera
  11. Gustav, visst borde människor lära av oss hur man lever. Vi springer ju inte omkring och slösar bort en massa pengar.

    SvaraRadera
  12. Findus, Isak och Rasmus, det är konstigt att de aldrig lär sig heller. Varje år måste de köpa en massa saker precis vid jul.Det vore bättre att de skaffade EN (eller flera) varaktig sak - en katt till exempel.

    SvaraRadera
  13. Nej men jag har försökt skicka mailet ett antal gånger... Jag skulle så klart vilja rösta på alla katter men den här gången väljer jag lussekatt nr 5, Nisse Blomkvist eftersom han har gjort sådana enorma framsteg under tiden jag har känt honom. Nu kommer han springandes för att gosa istället för att gömma sig och skaka av rädsla... :) hade självklart velat kunna rösta på dig och alla andra också.. Men du har ju den bloggen också :) Och det är ju väldigt tydligt vilken fin och söt och underbar misse du är när man läser den! Mängder med gos och mys lilla vän!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...