måndag 27 maj 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Nu har jag tagit tass om styrelsemötet igen. Trots att flera satt in pengar till mig för att jag ska få godis, och trots att en av mina kattkompisar som fått ett kanonhem sen länge,  skickade med sin matte två stora påsar med godis i lördags så har jag inte fått nåt godis! Kattkompisen var ändå väldigt tveksam till om påsarna verkligen skulle lämnas över till mig, för hon har hört hur blogghjälpen är, men efter stor tvekan fick hon dom i alla fall.

Stort misstag! Fast hon har sagt att jag ska få när jag gått ner lite i vikt. Hon vill inte att jag ska få några sjukdomar för att jag är överviktig, Ha! Jag som knappt syns.

Va? Ser ni inte vad jag gör på dagens bild? Tvättar baktassen så klart.

11 kommentarer:

 1. Du överviktig? Pyttsan! Vi tror att det bara är en av alla blogghjälpens undanflykter när det gäller godis! Det ser ju alla att din päls passar purrfekt!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, det är precis vad det är frågan om - undanflykter!

   Radera
 2. Du är ju slank och fin och väldigt vig som kan tvätta baktassen så där smidigt så lite godis borde du allt kunna få. Det tycker vi bestämt!
  Husse skickade nyss ett mail med beställning på muggar. Ni får räkna ut hur mycket det blir i porto så han kan swisha över pengar och då skickar han även med nästa halvårs peng för försäkringsfadder.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jätteroligt att husse beställde muggar. Jag tror de redan är på väg!

   Radera
 3. Och vilken baktass sen! Den finaste jag sett på länge! Det är beundransvärt att du orkar hålla dig fräsch och fin med så minimalt energi-intag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, visst är den fin! Och de andra tassarna är lika fina. Jag kämpar på så länge det går...

   Radera
 4. Visst är det fantasstiskt att du överhuvudtaget kan hålla dig ren med dietmaten. Jag tycker också att pälsen passar utmärkt och inte alls spänner över en överviktig kropp. Skulle vilja se blogghjälpen tvätta sina egna tassar så fint som du gör.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jag skulle verkligen också vilja se blogghjälpen tvätta sina tassar så som jag gör. Hon skulle garanterat ramla omkull.

   Radera
 5. Vad bra att du skrev vad du gjorde på dagens bild. Jag satt och stirrade på den en lång stund och begrep ingenting. Det var så mycket vit päls i munnen. Men när jag läst texten gick det äntligen upp ett ljus för mig. Det jag tolkat som ett litet vitt pälsigt djur är alltså din fina baktass med en liten rosa trampdyna. Då är det lugnt. Renlig och fin och fräsch är du.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, jam, alla mina tassar är vita och fina. Blogghjälpen brukar stryka lite över dom ibland. Hon tycker de är så fina.

   Radera
 6. Ärlig och snabb finansiering

  Vi är ett finansinstitut, vi lånar ut till privatpersoner och företag i ekonomiska svårigheter.
  Alla individer eller företag som kan respektera våra klausuler kan bara kontakta oss via e-post för att dra nytta av vårt ekonomiska stöd.
  Våra lånevillkor är enkla och väldefinierade.
  Med betydande kapital under vårt bälte är vi bäst att hjälpa dig och hjälpa dig att lösa alla dina problem. Tidsfristerna fastställs enligt våra kunders månadsbudget för att underlätta återbetalningen.
  Om du har projekt för att realisera eller om du befinner dig i ekonomiska svårigheter, kan du kontakta oss utan vidare försening. Med en ränta på 3% hjälper vi individer från 20.000 till 50 000 000 KR. Och vi informerar också företag samtidigt som priset inte förändras.
  Om du behöver ett lån eller en investering, kontakta oss via e-post.

  E-post: simondurochefort@gmail.com
  Whatsapp: +33756949346

  SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så var det dags igen - en av mina fina bloggkatter har fått ett eget hem och flyttat. I början var nog Isadora den blygaste bloggkatt jag ...