lördag 25 maj 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

 Oj, vilken dag jag haft.  Först måste jag ju se till att allt fungerar under öppet hus. Det har jag ju gjort förr, så det är inte så svårt.

Men sen måste jag ju se till att alla blir bra omhändertagna också. Det kom många snälla människor som handlade som bara den!

Nåt som köptes mycket av var våra fina, nya muggar! De kostar 50 kronor styck och de kan skickas om man vill köpa med bor långt bort. Om ni inte har facebook (för i så fall kan ni gå in på Stöd Södertälje Katthem och beställa), så kan ni göra det via info@sodertaljekatthem.se så ska jag se till att allt ordnas. 

Mina dukar såldes också. Inte alla, men många. Och vet ni vad jag noterade? Köparna har INTE lärt sig räkna ännu. Det kunde de ju inte i julas heller och den här gången finns det inte en enda som betalat rätt. Men som förra gången så räknar de fel åt rätt håll!

Nu ska jag vila lite.


9 kommentarer:

 1. Vad bra att försäljningen gick bra idag och att det är svårt med räknandet för många köpare!
  Husses kompis som heter likadant som honom i förnamn har den där Facebook så han visade muggarna för husse där. Vi ska samordna en beställning så det kommer en beställning om ett par dagar på mail så får du räkna ut portot så swishar husse pengar till dig.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vad kul att både husse och hans kompis vill köpa fina muggar. Blogghjälpen säger att kaffet smakar jättegott i dom!

   Radera
 2. ojojoj, vilket jobb du haft med allt. Du ser allt lite sliten ut så vila nu. / MajaGräddnos och gänget

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cirkus Boman, jam det är mycket nu. Men jag ska försöka vila lite emellanåt.

   Radera
 3. Bra jobbat! Det är jättebra att de räknar fel åt rätt håll så att jama!! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jam, jag tänker INTE lära dom att räkna rätt!

   Radera
 4. Matte berättade för oss att efter att ha sett dig in action på öppet hus i lördags så förstår hon varför du greppade, tassade, bloggkattsansvaret så fort och bra: Du är en mycket KLOK och fin ladyliknande katt med bestämd attityd! Då blogghjälpen borstade dig såg matte även att du är en liten myskisse!!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, hi-hi, såg matte att jag är en myskisse? Det stämmer. När nån jag känner vill mysa med mig ställer jag upp.

   Radera
 5. Ärlig och snabb finansiering

  Vi är ett finansinstitut, vi lånar ut till privatpersoner och företag i ekonomiska svårigheter.
  Alla individer eller företag som kan respektera våra klausuler kan bara kontakta oss via e-post för att dra nytta av vårt ekonomiska stöd.
  Våra lånevillkor är enkla och väldefinierade.
  Med betydande kapital under vårt bälte är vi bäst att hjälpa dig och hjälpa dig att lösa alla dina problem. Tidsfristerna fastställs enligt våra kunders månadsbudget för att underlätta återbetalningen.
  Om du har projekt för att realisera eller om du befinner dig i ekonomiska svårigheter, kan du kontakta oss utan vidare försening. Med en ränta på 3% hjälper vi individer från 20.000 till 50 000 000 KR. Och vi informerar också företag samtidigt som priset inte förändras.
  Om du behöver ett lån eller en investering, kontakta oss via e-post.

  E-post: simondurochefort@gmail.com
  Whatsapp: +33756949346

  SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så var det dags igen - en av mina fina bloggkatter har fått ett eget hem och flyttat. I början var nog Isadora den blygaste bloggkatt jag ...