onsdag 10 oktober 2018

Katten Bobby på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bobby på Södertälje Katthem.

Idag har jag läst lite av det Tessie har skrivit under sin tid som bloggkatt.  Det var mycket och det var klokt. Jag tror jag har lärt mig mycket av henne redan.

En sak som jag tyckte var särskilt bra, var en artikel om MJAUTOO som hon skrev för nästan ett år sedan. Idag har jag läst att finska katter startat en sån rörelse. Det är bra att många följer Tessies initiativ. Vi katter behöver höras!

Sen kan jag berätta att blogghjälpen har varit och levererat 4 kalendrar till en tjej som brukar besöka oss på katthemmet lite då och då. Hon är jättesnäll, men hon kan inte räkna! När hon är inne i butiken betalar hon ALLTID mer än det kostar. Samma sak när hon betalade för kalendrarna. Hon räknade fel då också. Men åt "rätt" håll. Hoppas hon aldrig lär sig att räkna ordentligt. 4 kommentarer:

 1. Vi minns också MJAUTOO! Det var en bra sak Tessie kom på. Bra att man tagit efter det i Finland.
  Vad bra också med en snäll tjej som alltid räknar åt fel håll. Tänk om alla gjorde så. Det vore ju jättebra för katthemmet.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jag kan jama att SVEKATT har tagit efter det i SVerige också!

   Radera
 2. Allt som uppmärksammar hur många katter har det är bra tycker vi!
  Bra när man räknar fel åtcrätt håll!! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vi blir så tacksamma varje gång nån räknar åt fel håll - men som blir rätt håll åt oss!

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så var det dags igen - en av mina fina bloggkatter har fått ett eget hem och flyttat. I början var nog Isadora den blygaste bloggkatt jag ...