torsdag 12 oktober 2017

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Nu har det varit öppet hus. Det kom en del besökare,  men vädret inbjöd väl inte precis till utevistelse. Jag kommer ordna för lördagens öppet hus nu. Det kommer nog gå bra.

Annars har jag inte så mycket att berätta idag, annat än att jag mår bra och att jag fick några pyttesmå godisar av blogghjälpen.

Jo, sen var jag ju tvungen att skicka iväg henne för att köpa en ny tvättmaskin. Den vi har ville inte vara med längre. Den har jobbat åt oss i 10 år drygt, så den blev trött.

Synd att såna maskiner är så dyra, men jag har räknat ut att vi nog klarar den utgiften tack vare alla snälla människor som hjälper och stöttar oss! Vi slipper installationsavgiften och avgift för uppbärning också, för snälla snickare Christer har lovat hjälpa oss igen!

8 kommentarer:

 1. Vilken bra organisation ni har på katthemmet. Givetvis tack vare skickliga bloggkatter som du som ser till att allt planeras på bästa vis.
  Har man sedan en person som Christer som hjälper till med i stort sett allt kan det inte bli annat än lyckat.
  Vet du förresten när nästa års kalender kommer finnas att köpa?
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vi har haft tur som har Snickare Christer som ställer upp så fort vi behöver. Finns ingen bättre! Vi tror att kalendern blir klar i slutet av kommande vecka. Vi kommer så klart att jama om för alla när det är dags att beställa.

   Radera
 2. Om det blåser lika mycket hos er som hos oss så förstår jag att det inte kom många tvåbeningar. Ingen vill vara ute i detta vädret, bbrrr.
  Nu kan du vila tills lördagens öppet hus.
  Hoppas att det kommer jamarmånga och hälsar på er då.
  Alla sådana där maskiner verkar vara inställda för att leva i bara 10 år för sen vill tillverkarna tjäna pengar igen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, vi tror att det blir bättre väder på lördag. Då kommer nog fler hoppas vi. Har förstått att 10 är är lång tid för en tvättmaskin som används så ofta som vår.

   Radera
 3. Tur att det finns snällisar som hjälper er!
  Ännu mera tur att ni har Snickare Christer, som är duktigt på ALLT 😺 vare sig det gäller att bygga, skruva, borra, hamra eller fixa med ny tvättmaskin.

  😻 Nosgos 🐾

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, vi har verkligen haft tur som har Snickare Christer. Och inte nog med att han kan det mesta - han gillar katter också!

   Radera
 4. Eran snickare Christer är verkligen värd alla gulstjärnor och guldtassar som finns!
  Vi undrar också över kalendern, vi behöver en här hemma och sen känner sig matte alldeles vilsen på det där jobbet om hon inte har en där också
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, klart ni ska ha kalender både hemma och på mattes jobb! Vi tror det kommer bli klar under kommande vecka.

   Radera

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem. Ni som läste bloggen igår kanske blev rädda när jag berättade att jag var skräckslagen när jag ...