En katt på Södertälje Katthem bloggar

söndag 29 januari 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Idag har jag kallat till stormöte här på katthemmet.  Vi har diskuterat den där Trumpen i Amerikatt. Vi har fattat ett enhälligt och gemensamt beslut: INGEN av oss kommer sätta sin tass i Amerikatt så länge han är president! Sen kan han sitta där bakom sina murar och se elak ut!

Men vi har nåt roligare att berätta också. Mimmi har beslutat förlänga auktionen till förmån för Södertälje Katthem. Nu kan ni bjuda på sakerna ända fram till onsdag kl 21. Kul!

6 kommentarer:

 1. Hoppas fler börjar buda på Mimmis auktion, så det blir lite fight om de fina sakerna, vi har budat på en superovanlig plånbok!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, vad kul! Hoppas det blir många bud.

   Radera
 2. Känns bäst att stanna här, lite läskigt det som händer.
  Nu ska vi tassa iväg och spana in auktionen.
  ta tass om er vänner.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jam, det ser inte trevligt ut just nu. Bättre att hålla sig till trevliga aktiviteter inom Sverige, som auktioner t ex.

   Radera
 3. Vi kanske inte ens FÅR sätta en tass eller flera i Amerikatt. Hade inga planer på att åka dit heller. Familjen har varit där och tyckte om New York väldigt mycket men nu får det vara bra med det.
  Lägger hellre pengar på att hjälpa djur och natur.

  Nu hoppas jag att flera lägger bud på Mimmis fina saker hon auktionerar ut till förmån för Södertälje katthem. Då kanske det t.o.m. kan bli lite mera godis till dig Nina!

  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, ohhh tänk om det blir mer godispengar till oss! Men trista blogghjälpen säger att det behövs pengar till vanligt mat och vettisen och sånt där också.

   Radera