En katt på Södertälje Katthem bloggar

torsdag 12 januari 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar


 Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Ni som läste bloggen igår vet att det blev en riktig rivstart för mig som bloggkatt, men blogghjälpen och jag tyckte att vi måste berätta om gårdagens hjältedåd.

På den undre bilden kan ni se hur högt upp markiserna satt.  Idag kan jag lägga till att snickare Christer har sagt till firman med liften att vi ska ha katthemsrabatt också! Det är alltid bra, men i just det här fallet är det inte det viktigaste - det var att nån skulle göra jobbet! Tror inte så många hade klarat av det.

Idag har jag tagit tass om mitt första öppet hus på riktigt. Det var bra träning. Jag kollade att allt var i sin ordning. Tyvärr kom inga besökare idag, men jag har nu tid att förbereda mig för lördagens öppet hus med second handbutik och fika. Det blir en större utmaning. Hoppas det kommer många snälla människor då!

8 kommentarer:

 1. Huh, vad högt upp snickare Christer hängde i skyliften.
  Det krävs mod för att gå upp i en sådan i det hemska vädret ni hade.
  Tur att allt gick bra.
  Jag hoppas också att det kommer många snälla tvåbeningar till er på lördag.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, det krävs både mod och skicklighet. Inte så många som hade klarat det tror jag.

   Radera
 2. Som sagt Christer är en hjälte som vågade sig upp i liften när det blåste så mycket!
  Hoppas också det kommer många på öppet hus på lördag. Allt kommer ju att vara väl förberett även om du övar lite så här i början.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, Christer är en hjälte redan utan bedriften i blåsten. Det är han som gjort att katthemmet kunde byggas, tillsammans med några andra snälla människor. En heter Niclas, en Patrik t ex.

   Radera
 3. Det var allt väldigt högt upp, ännu högre än mina högsta tallar! Håller du till på övervåningen där? Är hela huset ert?
  Tråkigt att ingen kom idag, kanske sparar sig alla till på lördag? Hoppas det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jag bor på övervåningen, men till höger om markisväggen. Vi hyr en del av övervåningen men under oss finns mest bilverkstäder.

   Radera
 4. Du har verkligen blivit varm i pälsen fort som bloggkatt! Synd att det inte kom någon idag, men det kanske var skönt för dig med en mjukstart på öppet hus. Vi håller tassarna för att det kommer många på lördag istället
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam, på ett sätt var det bra att det var lite lugnt, men jag hoppas de kommer på lördag istället.

   Radera