lördag 20 januari 2024

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Egentligen skulle vi bloggat redan igår, men blogghjälpen var snurrigare än vanligt då eftersom hon varit hos vettisen med en av sina katter.  Han har både struma och artros. Han fick sprutor mot artrosen men sen skulle de ta prover också. Det tyckte inte han behövdes så han protesterade så mycket att de fick ge honom lugnande. Vi som känner honom sedan han bodde på katthemmet vet ju att han hade rätt. Några prover behövde inte alls tas.

Men tror ni blogghjälpen protesterade? Nädå, de fick både ge lugnande och stjäla en massa blod från honom. När de kom hem var han med rätta sur på blogghjälpen. Det tog flera timmar innan han förlät henne och lät sig klappas. Men nu är de vänner igen. Hoppas hon inte gör om det där!

Annars har vi förberett dagens Öppet hus så klart. Mellan 13-15 kan ni komma och besöka oss och dessutom göra fina fynd i vår second handbutik. Jag tycker det är Södertäljes finaste butik. Kom och avgör själva tycker jag!

2 kommentarer:

  1. Vår kattvakt har varit och gjort något med ögonen (stare eller starr eller nåt hette det visst) så husse har inte varit inne här på ett tag eftersom han måste hjälpa tanten. Själva får vi inte använda datorn men nu är vi tillbaka.
    Det är ju jamarfräckt att ta blod så där men vi utgår ifrån att det kompenseras med rikliga mängder godis!
    Vi såg även Fenjas inlägg om ett eget hem och det är självklart att det där hemmet finns! Det gäller bara att den som bor där och ni får syn på varandra! En vacker dag händer det! Det är vi jamarsäkra på!!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, besvärligt när ni inte har tillgång till skrivhjälpen, men kul att ni är tillbaka. Det där sista ni skrev - läs dagens blogg!

      Radera

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar : Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem....