fredag 5 januari 2024

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Nu har det blivit ett nytt år säger dom här.  Vi har inte märkt av nåt nytt utan våra snälla volontärer kommer och hjälper oss precis som vanligt. 

Vi är alla väldigt oroliga för våra kompisar som inte har nånstans att gå in nu när det är så kallt ute. Vad de måtte lida både av kyla och hunger. Det är inte så lätt att hitta mat när det ligger snö och is överallt.

Om ni ser en katt ute som verkar vilsen och hungrig, agera innan det är för sent.  Man ska inte börja mata en katt hur som helst i vanliga fall om man ser den ute, men när det är så här kallt är det bättre att man gör det en gång för mycket än en gång för lite.

Ni kanske kommer ihåg att jag hade en Nyårsinsamling i förra bloggen? Det gav 9150 kronor! Gissa om vi blev glada. Tack till alla er som stödjer oss på olika sätt. Ni är bäst tycker vi!

 



3 kommentarer:

  1. Ja i morse var det -18 grader här och vi tänker på alla de stackars kompisar som inte har ett varmt hem med mat och trygghet. Man blir så ledsen när man tänker på det.
    Ett glädjeämne är att se att snälla människor med ett varmt hjärta för djur skänker pengar till katthemmet. Varje krona behövs ju.
    Vi hoppas det nya året blir ett bättre än det förra OCH att alla de (på tok för många) som inte märkt och registrerat sin katt gör det nu!
    Det är LAG på att göra det men det verkar som vanligt många strunta i. *MORR*
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, det är alldeles för kallt att vara ute nån längre tid i minus 18 grader för en katt. En kort promenad om man är van att vara ute är OK, men sen ska man in. Önskar ALLA katter hade ett kärleksfullt hem.

      Radera
    2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) Kärleksbesvärjelser
      2) lösning och bot mot all sjukdom
      3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
      4) Äktenskapsbesvärjelser
      5) Graviditetsbesvärjelse
      6) Uppbrottstrollformler
      7) Dödsbesvärjelse
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar : Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem....