lördag 10 juni 2023

Katten Kendra på Sädertälje Katthem berättar


Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem.

Idag är det lördag igen. Det betyder Öppet Hus. Även om jag kanske inte visar mig så mycket så tycker jag det är bra att det kommer snälla människor på besök. Vi behöver snälla besökare - och de behöver oss. 

Eftersom många ska gå på såna där tokiga semestrar så kanske inte vår second handbutik kommer vara öppen alla lördagar i sommar, men katthemmet kommer vara det. Om det inte händer nåt särskilt förstås. Men idag är både butik (12-14) och katthemmet öppet (13-15).

Sen vill jag berätta att min insamling som jag hade till Kattionaldagen gav 4 896 kronor till katthemmet! Det var välkomna pengar må ni tro - och jag är ganska stolt över att ha bidragit till alla kostnader!

Ni kommer väl idag?

 

4 kommentarer:

  1. Vad är det för en fin röd sak som ligger bredvid dig? En filt? Den kommer du säkert att ta med dig när du får ett alldeles eget för-alltid-hem. Men som vanligt är det viktigt att det blir ett perfekt hem för dig, och vi vet ju att blogghjälpen och katthemmet är noggranna. Men till dess har du mycket att ordna med på katthemmet och vi tror nog att du trivs ganska bra där.
    Nosbuffisar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, det är MIN filt som jag fått av blogghjälpen och den ska jag ta med när jag flyttar en dag. Fast det kanske dröjer lite till, men jag har det bra här.

      Radera
  2. Hoppas det kom jamarmånga till er i lördags! Den där insamlingen på Kattionaldagen visste inte husse om (han envisas ju med att inte skaffa den där Faceboken). Han säger att han kommer att skicka en peng till Missesommar istället.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vad snällt att husse skickar en peng till Missesommar! Det behöver vi.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...