tisdag 6 oktober 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Häromdagen hade vi ju besök av vår matte och husse. De hade med sig en bädd som jag direkt blev förtjust i så jag la mig förstås i den. Dexter låg i elementbädden där han brukar gilla att ligga, men han tittade ner på mig där jag låg i vår bädd. När matte och husse hade gått hoppade Dexter ner och la sig bredvid mig. Så småningom tyckte jag det blev lite trångt så jag hoppade upp i min stol där jag brukar ligga. Men Dexter låg kvar och har gått och lagt sig i bädden flera gånger.

 Den ska med till vårt hem när vi flyttar. Det kommer bli bra för då är det nåt som dofta oss där. 

Vi jobbar så klart på med provpackning och diskuterar mycket kring vad vi ska ha med. Vi jamar också mycket om hur vi tror det kommer att bli i vårt nya hem. Det är ju så spännande. Vi har ju aldrig varit där, så allt kommer vara nytt för oss. Tror det är bra att jag är med och stöttar Dexter som ju är lite orolig av sig. Med vi tror båda att det kommer gå bra.

6 kommentarer:

  1. Oj vilken fin bädd, förstår att ni gillar den! Vad kul att få träffa era blivande tjänare.
    Vi tänkte fråga dig som har koll på allt, om man beställer 2 kalendrar, hur mycket blir portot då?
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, klart vi har koll på portot på kalendrarna. Att skicka 2 kalendrar kostar 66 kronor MEN. Nu ska vi jama nåt för de som läser bloggen och som vi inte har annonserat ännu: Lördag den 17 oktober mellan 11-13, alltså nästa lördag, kommer vi ha utomhusloppis igen om väderkatten tillåter. Vi tycker att er matte. och många, många andra ska komma då för då behöver man inte betala nåt porto alls! Och vet ni mer? Då kan er matte köpa godis till er för portpengarna istället! Bra va?

      Radera
  2. Vilken snäll matte och husse ni har fått. De gör verkligen allt för att ni skall känna er välkomna till dem. Det syns på bilderna hur mycket Dexter gillar bädden de hade med sig och du är snäll som låter honom bo in sig ordentligt i den.
    Grattis till er nya matte och husse som får två så fina kompisar i sin familj!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vi hjälps åt som vanligt. Klart Dexter måste få känna att det är hans bädd också.

      Radera
  3. Håller med de ovan.
    Fint tänkt av matte och husse att ta med en bädd för er att bo in tills ni flyttar hem.
    Glöm inte att visa en ny bloggkatt hur det går till att sköta katthemmet. Och, framför allt, glöm inte den där viktiga punkten på dagordningen på mötena!
    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, vi ska visa hur man jobbar som bloggkatt om nån vill fortsätta att läsa om oss. Och det är lite förargligt att vi inte lyckats lösa den där viktiga frågan ännu!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...