fredag 7 februari 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

I morgon är det öppet hus igen mellan 13-15. Det är mitt ansvar att allt blir rätt, men nu har jag ju tränat några gånger så det känns bra. Dexter hjälper till också.  Vi jobbar ju så bra tillsammans.

Blogghjälpen har lovat att jag ska få en alldeles egen filt i morgon, en sån som alla bloggkatter har fått och som ska med till nya hemmet när det blir dags. Jag kommer förstås att låna ut min filt till Dexter också. Den ska vara stor nog att räcka till oss båda.

Nu har det visst startat nåt som heter melodifestivalen där tvåbeningar tävlar i att sjunga. Vi katter kan också sjunga, men vi gillar inte att göra det precis när andra säger till. Vi sjunger när vi känner för det och det låter jättevackert!


5 kommentarer:

  1. Vi tror öppet hus idag är väldigt lyckat. När två kompisar som du och Dexter förbereder allt kan det inte bli annat än lyckat!
    Vad mysigt att få en egen filt som ni kan ligga och gona er på! Perfekt att ta med den dag ni flyttar. Er egen trygghet.
    Tror (vet) vi katter sjunger mycket finare än tvåbeningar!
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, nä, vad kan gå fel när vi jobbar ihop? Visst är vi jätteduktiga på att sjunga!

      Radera
  2. Det är väldigt viktigt att varje katt har sin egen filt. Filten ska följa dig genom livet (så långt det går och så länge den varar).
    Ska bli trevligt att se vilken färg den har.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, vi är lite nyfikna på hur vår filt ska se ut. Hoppas den är fin.

      Radera
  3. Marie, jam, vi har naturlig fallenhet för att sjunga vackert. Det gör vi ofta.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...