lördag 15 februari 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag vaktade Dexter mig när jag vilade lite på öppet hus. Det kändes tryggt, för man vet ju aldrig vad som kan hända.

Det kom inte så många besökare idag.  Vet inte vad alla höll på med men här var de inte.

Blogghjälpen räknade ihop hur många Hjärtepengar vi fått från många snälla människor. Hon sa att det blev 6 980 kronor! Jag var förstås tvungen att kontrollräkna för man kan ju inte lita på att hon räknar rätt, men för en gångs skull hade hon gjort det.

Vi är så glada för alla bidrag vi får. Jag berättade ju om mina kompisar som måste operera bort tänder eftersom de inte fått den hjälp de borde fått tidigare. Sånt kostar många pengar och utan er hjälp skulle vi inte kunna hjälpa dom! TACK alla som skänker pengar till oss och TACK alla volontärer som hjälper oss här på katthemmet!

7 kommentarer:

  1. Men mjau då, att blogghjälpen hade räknat rätt! Det är bra att du kontrollräknar för det måste bli rätt när alla snälla människor hjälper er. Det är tur att det finns snälla tvåbeningar, trots allt, för att inte tala om alla snälla volontärer som också hjälper till.
    Heder åt alla dessa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, vi som bor på seriösa katthem har haft tur jämfört med många andra som fortfarande går där ute.

      Radera
  2. Det måste kännas tryggt att Dexter vaktar dig. Ni kan ju hjälpas åt att vakta varandra. En väldigt fin bild på er är det i alla fall.
    Tänk så lycklig den måste bli som får er två i sin familj. ❤️
    Det var mycket bra att det kom in välbehövliga pengar till er. Vi jamade via telekatti till husse att swisha till er men det var visst något krångel med en bank så till slut vågade han bara skicka en liten peng eftersom han inte visste om alla försök han gjort gått igenom eller ej. Nu visade det sig att bara det sista försöket lyckades = han får skicka en peng till om ett tag.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jag har haft tur som träffat Dexter. Utan honom skulle mitt liv inte vara lika roligt. Så snällt av husse att skicka pengar till oss fast han är långt borta.

      Radera
  3. Fortsätt håll koll på blogghjälpen när hon räknar! Även om det gick bra denna gång vet man ju aldrig hur det går nästa....Hihihi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, nä precis! Nästa gång kan det bli hur fel som helst.

      Radera
  4. behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...