torsdag 27 februari 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag vill blogghjälpen låna bloggen.

Jag tänkte uppdatera er lite om Lilla J. Hon mår lite bättre idag och har fått lämna sjukhuset. Hon har fortfarande en bra bit kvar innan vi vågar blåsa faran över. Hon andas tungt, får mat och medicin via sond. Veterinären gjorde i alla fall bedömningen att hon kunde åka hem idag.

Ikväll fick hon följa med vår hälsoansvariga hem. Då har hon koll på att inget negativt händer. Om en vecka ska hon tillbaka till djursjukhuset på återbesök. Håll tummarna för att allt går åt rätt håll nu!

Vi vill också tacka för allt stöd vi fått. Hon hade med sig en räkning hem från djursjukhuset på 33607 kronor. Snälla, generösa människor har reducerat denna räkning med 15 938 kronor hittills! Det är alldeles fantastiskt! TACK snälla ni för den hjälp vi får. Utan er skulle Lilla J kanske inte klarat sig. Det har hon fått en chans att göra nu.

9 kommentarer:

  1. Det blir lite dålig ordning på våra inlägg här när husse är borta. Om mindre än en månad är han hemma igen.
    Vi blir glada att läsa att lilla J är utskriven från sjukhuset. Nu hoppas vi av hela våra hjärtan att tillfrisknandet fortsätter. Vi förstår att det är tungt med den stora räkningen och vi ska se om husse kan skicka en slant till.
    Nospussar till dig, Dexter och lilla J.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jag tycker husse är duktig ändå med tanke på att han är långt borta, men det är klart att det blir ännu bättre på alla sätt när han kommer hem. Vi vet att husse redan skickat en slant, men vi är naturligtvis tacksamma för alla slantar.

      Radera
  2. Marie, vi är så tacksamma för alla pengar som kommer in. Det är inte alltid så lätt att få ekonomin att gå som vi vill.

    SvaraRadera
  3. Lilla J har allt haft en väldans tur som fått komma under ert beskydd, djurvänner som verkligen gör allt för de små kissarna. Man skulle ju önska att de som bestämmer också kunde hjälpa till, så att inte allt skulle ske ideellt. Och framför stifta lagar som ser till att reducera antalet oönskade katter!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, vi jobbar faktiskt ganska hårt för att få till lagar som gör att det inte finns så många övergivna och bortglömda katter, men det är ett seg jobb. Vi hoppas snart få igenom obligatorisk ID märkning av katter, men då måste naturligtvis våra makthavare fega ur genom att säga att det bara ska gälla katter födda efter 2010. Det är så löjligt så man kan tappa svansen.

      Radera
  4. Ja visst håller vi tummarna för lilla J och hoppas att hon ska tillfriskna helt och hållet.
    Tack för att ni hjälper henne. Speciellt tack till hälsoansvariga som låter lilla J (och andra tidigare) får komma hem till henne för extra omvårdnad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam det känns tryggt att hon får vara under uppsikt hemma hos hälsoansvariga i nuläget.

      Radera
  5. Hej mina damer och herrar.
    Jag heter Susan Benson, jag är låneförsäljare och finansiell konsult. Om du har behov av finansiell stabilitet är jag rätt person att kontakta, jag lånar inte bara ut pengar, jag ger också ekonomisk rådgivning till någon. Min högsta prioritet är din ekonomiska stabilitet, känn dig fri att meddela mig så kommer jag att vara till din tjänst 24 timmar.

    Om du har ett brådskande behov av ekonomisk förstärkning, jag är rätt person att kontakta, ger jag alla typer av lån, vare sig det är personligt lån, kommersiella lån eller om du behöver ett lån av andra skäl, kommer jag att råda dig att kontakta mina företag via {E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com eller meddela mig direkt på WhatsApp via: +447903159998} & Få ett svar på ett ögonblick.

    Mitt företag är ett omfattande finansföretag som är engagerat i att hjälpa dig förbättra din långsiktiga ekonomiska framgång.

    Funktioner & fördelar;
    ✓ Du kan ansöka om lån när som helst och var som helst.
    ✓ Du kan låna från 1 000 euro till 20 miljoner euro
    ✓ Få ditt lån inom 24 timmar.
    ✓ Betydande ränta på 3,0%
    ✓ Du får chansen att välja återbetalningsdatum, antingen varje vecka, varje månad eller årligen under en varaktighet av 1-30 år.
    ✓ Enkel online-applikation.
    ✓ Personlig vägledning och expertis.
    √ Finansiell rådgivning

    Har du haft det så svårt att få ett lån från dina lokala banker eller andra finansinstitut? Och du har varit orolig för att du inte kan få ett lån? oroa dig inte mer, eftersom mitt företag har hjälpt ett stort antal individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen. När du ansöker hos oss ansöker du hos ett pålitligt företag som bryr sig om dina finansieringsbehov. Du kommer att tas hand om genom hela processen.

    För mer information om vårt lånerbjudande, vänligen skicka oss din lånebegäran via:
    E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    När det gäller finansiering är vi det bästa alternativet just nu. Gör inte ett misstag att ignorera oss. Kontakta oss nu för att komma igång.

    SvaraRadera
  6. behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...