lördag 2 juni 2018

KAtten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Nu har vi haft öppet hus. Det kom en tjej som var intresserad av att ta hand om en eller två katter. Blogghjälpen presenterade oss. Vi var trevliga mot tjejen. Hon tittat in i flera burar. Som ni vet är vi många som väntar på vårt för-alltid-hem.

Hon ska komma tillbaka och hälsa på de katter hon valt ut en gång till. Det tycker vi är bra, så hon inte gör nåt förhastat.

Annars inser vi att det har sina fördelar med att bo här på katthemmet. Vi har det svalt och skönt här i kattsalen. Har förstått att många katter, och tvåbeningar, lider av värmen. Det behöver inte vi göra.

Hoppas inte ni heller gör det.

4 kommentarer:

 1. Det låter spännande med den där tjejen. Vi får vänta och se hur det går. Hon verkar mycket seriös som tänker efter före vilket man alltid ska göra innan man tar på sig ansvaret för ett eller flera nya liv i sitt hem.
  Vad bra att ni har det svalt och skönt i kattsalen. Det är allt ett bra katthem du hamnat på men det har vi ju fått många bevis på innan.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vi är ju många här som väntar på vårt för-alltid-hem så det är ju inte alls säkert att det är vår tur nu. Vi får se!

   Radera
 2. Håller med Björn i allt och orkar själv nästan inte säga mjau i värmen.
  Man ska verkligen inte förhasta sig när det gäller ett nytt litet liv som ska bli en familjemedlem resten av livet.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, nä det är ett väldigt viktigt beslut. Så här års märker vi att många tagit alltför lätt på detta med att skaffa katt.

   Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Ni som läste förra blogginlägget vet ju att jag blev kastrolerad. På dagens bild kan ni se att jag...