fredag 5 april 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

När nu äntligen lilla Viska är tillbaka där hon hör hemma, hos Sippo, Tindra och husse, så tänkte jag igår återgå till min egen blogg.

Eftersom blogghjälpen inte bloggade från sin vanliga dator, blev det plötsligt strul. När hon hade givit några kattentarer blev datorn ledsen och ville inte jobba mer. Hon ringde till nån som hette Seppårten men det blev inget svar och därmed ingen blogg igår.

Men nu har jag själv ordnat allt så idag blir det en blogg som vanligt. Fast livet är upp och ner hela tiden. När Viska är i säkerhet måste vi istället hålla tassarna för Enzo som inte mår bra.

Vi engagerade katter hat alltid nån att ta tass om!

8 kommentarer:

  1. Vi är jamarglada över att vår Viska är hemma igen, men samtidigt blir vi ju ledsna över vår sjuka kompis Enzo.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, fast vi katter vet ju att livet är så. Glädje blandas med sorg. Vi får fortsätta hålla tassarna för Enzo!

      Radera
  2. Stackars Enzo, det är hemskt att inte må bra. Självklart fortsätter jag med tasshållningen, och hoppas att det ska hjälpa lika bra som med Viska. Och så hoppas jag att du ska få en bra helg i nya katthemmet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, vi måste alla tro att allt går bra även med Enzo. Om vi hjälps åt med tasshållningen känner nog Enzo det och blir frisk.

      Radera
  3. Det är tur att det finns så många engagerade katter då det händer så mycket. Det är ju också saker som måste ordnas för katter som behöver nya hem, som du t.ex. och hur skulle något bli gjort om inte katterna tog tass om det.

    Nosgos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klosterkatterna, man bli nästan full i skratt när man läser slutet på er blogg. Det finns ju inte en chans att nåt vettigt skulle bli gjort om inte vi tog tass om det.

      Radera
  4. Här är vi också glada för att Viska är hemma och ledsna för att Enzo är dålig.
    Hoppas han kryar på sig lite nu när han ska få vara hemma över helgen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, jag tror det är bra för Enzo att få vara i sitt hem. Hoppas han repar sig snabbt.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...