fredag 5 juni 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag ser ni en massa bilder från vårt katthem.

Först är det jag och Dexter. Jag är vit och Dexter är svart-

Sen är det Fia. Hon är grå och vit.

Sen är det Ikaros. Han är svart och vit.

Sen kommer Jalle. Han är röd och vit.

Sen kommer Lennart. Han är grårandig och vit.

Vet ni varför jag lagt upp bilder på oss alla idag?

Det är för att visa  att här på vårt katthem spelar inte färg eller utseende nån roll. Inte heller ett handikapp, som till exempel dövhet, gör att man blir mindre värd.

När jag läser tidningarna idag tycker jag det är konstigt att tvåbeningar tydligen lägger så stor vikt vid hur man ser ut och vilken färg man har. Man bråkar väldigt med varandra bara för att man har olika färg.

Visst kan vi katter bråka med varandra ibland, men då beror det inte på att vi har en viss färg, utan att vi tycker nån har gjort nåt dumt. Men det är ju en annan sak.

Jag tycker tvåbeningar har mycket att lära av oss katter. Dom ska inte tro att de är överlägsna oss bara för att de kan hantera vapen som skadar och dödar. Såna borde förstöras tycker vi.
5 kommentarer:

 1. Bra sagt! Håller helt med. Tyvärr är det väldigt dumma och tydligen helt inkompetenta tvåbeningar som styr i Stora Länder (även små faktiskt).
  Tur att du finns som påpekar dessa mycket allvarliga missförhållanden.
  Mjau!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, vi tycker alla ska ha rätt att existera på sina villkor. Det gör vi katter.

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i åratal, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problemproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Stoppa skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Graviditet spell
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Oj så många fina bilder du lagt ut! Klart alla är lika fina oavsett färg. Det är uppenbart att fyrbeningar är mycket klokare än tvåbeningar. Fast det visste vi ju redan.
  Vi tycker det är väldigt korkat att samlas flera tussen och riskera att dumviruset börjar spridas med fart igen. Det är väldigt egoistiskt mot framförallt de som är i det som jamas riskgrupp. Man kan inte sätta sina egna bestämmelser hur gärna man än vill det.
  Nospussar till dig, Dexter och alla andra katter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam, här på katthemmet vet vi minsann att maninte ska samlas många på liten yta! Det har vi katter sett till.

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Tänk vad livet går upp och ner för oss katter. Vi hinner bara glädja oss åt att Mamma W v...