torsdag 25 juni 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

 Ibland blir man verkligen upprörd.

Jag jobbar ju stenhårt med mitt uppdrag som bloggkatt. Ingen som läser bloggen kan undgå att se att jag tar mitt uppdrag på största allvar. Utom EN person! Ni förstår nog vem jag menar.

Häromdagen undersökte jag en av lådorna vi har på katthemmet där det ska finnas vissa saker. Jag ville naturligtvis se att sakerna fanns på plats. Då kom en av våra volontärer, som annars är väldigt snäll och trevlig, och blixtrade mig när jag var mitt uppe i jobbet.

Sen fick blogghjälpen se bilden. Man hade ju väntat sig nån kommentar som "Åh, vad duktig han är som undersöker lådan!" Men istället sa hon "men vad i hela friden gör han i lådan?"

Undrar om det finns nånting som blogghjälpen inte kan missuppfatta. Tror inte det.

6 kommentarer:

  1. Det är ju märkligt att blogghjälpen inte har förstånd nog att visa sin uppskattning när du jobbar och sliter. Det är ju jamarviktigt att inventera lagren regelbundet!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, visst är det jamarviktigt! Utan kontroll blir ju allt kaos.

      Radera
  2. Vilken fin svansföring du har! Hoppas du hann inventera färdigt så att allt är som det ska och saker och ting finns på sin rätta plats. Kanske blogghjälpen blev så imponerad av din kapacitet att hon tappade hakan helt och hållet och inte fick fram de rätta orden eftersom hakan hängde nere vid knäna . . ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marie, oj, jam, så kan det ju vara förstås... Får fundera lite på det.

      Radera
  3. Det kan vi alla se att du inventerar innehållet i lådan. Det gäller att ta egna initiativ och det kanske inte blogghjälpen förstod. Men nu går hon det och blir säkert tacksam nästa gång du hjälper till med inventeringen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, jag hoppas hon har förstått nu och visar lite tacksamhet. Det vore på tiden!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...