tisdag 23 juni 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag har jag fått lugna blogghjälpen. Hon är jamararg för ComHem har inte kopplat in hennes internet ännu och det kopplades ur i lördags. Hon har suttit i telefonkö över tre timmar sammanlagt med dom. Det första de sa var att hon skulle koppla ur all utrustning. Det hade hon redan gjort femtisjutton gånger, men det hjälpte ju inte.

Då fick hon ett "ärendenummer".

Igår ringde hon ComHem igen. De sa att det var många som väntade på att få hjälp men att hon bara skulle vänta.

Blogghjälpen är inte glad över det beskedet och inte nöjd heller. Hon gillar inte att saker och ting inte fungerar som hon betalar för.

Men, här på katthemmet finns ju expertis. Jag har ju så klart lärt vår hälsoansvariga hur man gör i såna här situationer. Man kopplar in sin egen telefon till datorn. Jag sa till henne att hon skulle lära blogghjälpen hur man gjorde det, så nu kan hon åtminstone komma in på internet den vägen och hjälpa mig med bloggen.

Tänk att man ska behöva göra internetleverantörernas jobb - också!


6 kommentarer:

  1. Jamarns vilken tur att hon har er! Vågar inte ens tänka på hur hon skulle klara sig annars.
    Sen tycker vi att hon skall jama till comhem att de får skynda på, hur skall hon annar klara av alla viktiga kattrelaterade uppgifter? Såna ärenden måste ju få högsta prioritet?
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jam visst är det tur att hon har oss katter som hjälper henne. Sen kanske det blir så att jag själv får ringa upp comhem och fräääääsa åt dom!

      Radera
  2. Vissa saker ska bara funka! Så bra att ni kunde hjälpa och fixa. Ta tass om er i värmen.Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jam, ibland måste vi slå tassen i golvet!

      Radera
  3. Husse brukar kalla dem för ComBort även om vi aldrig haft dem som operatör. Vi bor ju på landet så vi har ingen fiber men det mobila bredbandet är lika snabbt så det räcker fint åt oss. Det är visst någon som heter Telia som har hand om det och husse är SÅ nöjd med dem. Nästan lika nöjd som vi är när vi får godis eller kokt fisk. 😊

    Nospussar i värmen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, det var ett bra namn husse hittat på. Blogghjälpen använder också Telia i sin telefon. Det har jag jamat till henne så hon inte är alldeles borta om nåt händer nån av dom.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...