tisdag 7 maj 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Ni undrar väl om jag fortfarande lever, trots min svältdiet? Jo, det gör jag. Tror att det mest beror på att jag verkligen vill leva.

Trots att jag blir allt svagare så ordnade jag med styrelsemöte igår. Det var jobbigt, för samtidigt  var det storstädning av min bur och då måste jag så klart bevaka det och ge korrekta instruktioner. En dag i veckan storstädas varje bur (om det inte behövs oftare förstås). Då byter man ut alla dynor, lådor, skålar och leksaker. Fast min filt får de inte byta! Det ser jag till. Den håller jag ren och fin.

Som vanligt hörde jag inte ett pip på godistilldelningen på mötet. Men jag har minsann antecknat att det ska upp på nästa möte igen! Jag ger mig inte.

8 kommentarer:

 1. Klart du ska ha din fina filt kvar! Den ser så mjuk och skön ut och passar så bra till din fina päls. Bra att du ligger på den så att ingen kommer åt att byta ut den av misstag. Den behöver du nog vila på rätt mycket nu när du inte får all den goda maten du behöver för att ordna med styrelsemöten och annat viktigt som har med mat att göra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, jam, jag gillar att ligga på min filt, så den får ingen ta.

   Radera
 2. Vilken ordning och reda det är på ditt katthem där det städas grundligt en gång i veckan. Ordning och reda precis som det ska vara! Jamarbra!
  Fast det där med godisransoerna är det värre med. Där har tvåbeningarna mycket kvar att lära!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, om godisrutinerna sköttes lika bra som städrutinerna skulle allt vara bra.

   Radera
 3. Bra att du håller en hård tass kring godisfrågan, för den är jamarviktig! Däremot låter det förfärligt att du måste svälta... skall jag skicka nödproviant till dig? Tass från Robin, numera ensam klosterkatt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, jaaaam, skicka massor med nödproviant!

   Radera
 4. Först undrade jag om du var med på bilden, men sen såg jag något magert ligga där på filten. Det är så för väl att du får behålla den, när du inte får mer än svältdoser av maten. Stackare där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, det är väl bara en tidsfråga innan du inte kan se mig alls...

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag har det blåst så vi har hört det ända in på katthemmet. På vissa håll har det regnat på h...